Poolvärmepump – Köp online

Upplev magin med ny poolvärmepump

Glöm känslan av att hoppa i en kall pool – nu kan du njuta av din pool året runt. Med den senaste teknologin inom poolvärmepumpar kan du skapa den perfekta temperaturen för din pool när du vill.Beställ våra poolvärmepumpar med snabb leverans till dörren! Kontakta oss här!

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus och Tillit

Innovation & Expertis

Ska du bygga pool?

Vi bygger thermopooler! Installerat och klart! Från början till färdig pool! Få offert på din drömpool idag!

Poolrenovering

Gammal pool blir som ny! Efter ett antal år så kan din pool behöva lite omsorg. Få offert på vår poolrenovering nu!

Rent vatten med ny poolpump

Dags för Poolservice?

Boka möte / Hembesök

utrustning till din pool

Fördelar med ny Poolvärmepump

Upplev oöverträffad poolkomfort med vår avancerade poolvärmepump. Skapa ditt eget poolparadis året runt med miljövänlig och effektiv pooluppvärmning. Köp nu och njut av din pool när du vill! Behöver du hjälp fort så klicka på snabbkontakt här »

Rent och klart vatten

Partikelborttagning

Hälsa och säkerhet

Längre livslängd

Tidsbesparing

Konstant cirkulation

Filtermångfald

Energieffektivitet

Estetisk klarhet

Förbättrad simupplevelse

kundnojdhet stockholm poolservice

VÅRA OMDÖMEN

Läs vad våra nöjda kund tycker!

Vilka är vi?

1# Poolföretag
Stockholm Poolservice

När det handlar om Värmeväxlare, Poolvärmepump, Elvärmare och Beställ online, är Stockholm Poolservice AB din pålitliga partner inom pool- och servicebranschen. Vårt dedikerade team av poolexperter arbetar oförtröttligt för att leverera skräddarsydda, högkvalitativa lösningar som är utformade för att skapa och bevara din poolmiljö på bästa möjliga sätt. Anlita proffs på uppvärmning av pooler.

 

  • Kundnöjdhet 97% 97%

Professionell Expertis

Säkerhet och Skötsel:

Kundfokus och Tillgänglighet

Skräddasydda lösningar

Hur vill du bli kontaktad?

Vi kontaktar er oftast inom 24 H

Boka gratis konsultation, hembesök och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta oftast inom  24 timmar.

Svensk kvalitet

Bra priser på poolprodukter

20 års erfarenhet

100% nöjd kundgaranti

Boka tjänst som är skräddarsydd utefter ditt behov. Fyll i formuläret idag.

Missa inte våra fantastiska erbjudanden

Värmeväxlare för pool

Maximera Badupplevelsen med en Effektiv Värmeväxlare

Drömmer du om att njuta av varma och inbjudande bad året runt? En värmeväxlare är nyckeln till att göra detta till verklighet. Med vår toppmoderna teknologi kan du säkerställa att din pool alltid är behagligt varm, oavsett årstid. Sluta låta kalla temperaturer hindra dig och din familj från att njuta av badet. Beställ din värmeväxlare idag och öka komforten i din poolområde.

Poolvärmepump – Kända varumärken

Effektiv Pooluppvärmning med Vår Poolvärmepump

Förbättra din poolupplevelse och förläng badsäsongen med vår poolvärmepump. Vår avancerade teknik tar vara på solens värme och överför den effektivt till din pool. Detta innebär att du kan njuta av varma och härliga bad utan att oroa dig för höga energikostnader. Vår poolvärmepump är inte bara kostnadseffektiv, den är också miljövänlig. Gör ditt poolområde till en oas av komfort och beställ din poolvärmepump online idag.

Elvärmare för pool

Skippa Kyla med Vår Effektiva Elvärmare från Palhen

När kylan biter och du längtar efter en snabb uppgradering av din poolvärme, har vi lösningen: våra högpresterande elvärmare. Med enkel installation och pålitlig prestanda kan du snabbt öka vattentemperaturen till det perfekta badet. Vår elvärmare är energieffektiv och hållbar, vilket sparar dig pengar på lång sikt. Säg adjö till kyla och välkommen värme och komfort i din pool. Beställ din elvärmare online nu och upplev skillnaden.

Pahlen poolvärmepump pris

Smidig pooluppvärmning – Beställ online idag

För en problemfri och bekväm lösning för din pooluppvärmning behöver du inte leta längre. Våra högkvalitativa värmeväxlare, poolvärmepumpar och elvärmare är alla tillgängliga för enkel onlinebeställning. Vi erbjuder snabb leverans och konkurrensmässiga priser, så du kan snabbt ta din poolupplevelse till nästa nivå. Ta det första steget mot att njuta av en varmare pool året runt genom att beställa online idag. Gör din pool till en plats för avkoppling och njutning med våra effektiva uppvärmningsalternativ.

Senaste nyheterna

Vanliga frågor och svar

Vad är en värmeväxlare och hur fungerar den?

Svar: En värmeväxlare är en anordning som överför värme mellan två medier, vanligtvis mellan poolvatten och värmekällan. Genom värmeväxlingen värms poolvattnet upp.

Vilken typ av värmeväxlare passar bäst för min pool?

Svar: Det beror på din poolstorlek och dina uppvärmningsbehov. Platta värmeväxlare är vanliga för mindre pooler, medan rörformade används för större. Anlita våra poolbyggare idag!

Hur fungerar en poolvärmepump?

Svar: En poolvärmepump tar värme från omgivande luft och överför den till poolvattnet. Det är en energieffektiv metod för uppvärmning.

Hur fungerar en elvärmare för pooler?

Svar: Elvärmare är effektiva när du vill snabbt öka poolvattnets temperatur, men de kan vara dyrare att driva jämfört med andra alternativ som poolvärmepumpar.

Hur kan jag beställa en värmeväxlare, poolvärmepump eller elvärmare online?

Svar:Besök vår webbplats, välj produkten du vill ha, lägg den i din kundvagn och följ sedan instruktionerna för att slutföra din beställning och välja leveransalternativ.

Vilka fördelar finns det med att beställa online istället för i fysiska butiker?

Svar: Onlinebeställning ger dig bekvämlighet, större urval, enkel prisjämförelse och möjlighet att läsa recensioner från andra kunder innan du bestämmer dig.