Poolvärmepumpar

Upplev magin med ny poolvärmepump

Glöm känslan av att hoppa i en kall pool – nu kan du njuta av
din pool året runt. Med den senaste teknologin inom
poolvärmepumpar kan du skapa den perfekta
temperaturen för din pool när du vill.
Stockholm Poolservice AB

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus & Tillit

Innovation & Expertis

Fördelar med ny Poolvärmepump

Upplev oöverträffad poolkomfort med vår avancerade poolvärmepump. Skapa ditt eget poolparadis året runt med miljövänlig och effektiv pooluppvärmning. Köp nu och njut av din pool när du vill! Behöver du hjälp fort så klicka på snabbkontakt här »

Rent och klart vatten

Partikelborttagning

Hälsa och säkerhet

Längre livslängd

Tidsbesparing

Konstant cirkulation

Filtermångfald

Energieffektivitet

Estetisk klarhet

Förbättrad simupplevelse

Poolvärmepumpar

Vilka är vi?

1# Poolföretag
Stockholm Poolservice

När det handlar om Värmeväxlare, Poolvärmepump, Elvärmare och Beställ online, är Stockholm Poolservice AB din pålitliga partner inom pool- och servicebranschen. Vårt dedikerade team av poolexperter arbetar oförtröttligt för att leverera skräddarsydda, högkvalitativa lösningar som är utformade för att skapa och bevara din poolmiljö på bästa möjliga sätt. Anlita proffs på uppvärmning av pooler – Läs vilka tjänster vi är specialiserade på här!

 

  • Kundnöjdhet 97% 97%

Professionell Expertis

Säkerhet och Skötsel:

Kundfokus och Tillgänglighet

Skräddasydda lösningar

VÅRA OMDÖMEN

Nöjda kundrecensioner

Proffsiga!

Bra service och information hela vägen. Stockholmpoolservice.se levererade inte bara en kvalitetsprodukt, utan även en fantastisk service som gjorde hela processen smidig och problemfri.

stockholm poolservice omdome

Gunnar Eriksson

Nöjdkund 19/6-2023

Imponerad!

Jag beställde en 4x8m pool från Stockholm Poolservice, och jag blev imponerad av den snabba leveransen som kom på utsatt dag. Jag är supernöjd med både leveransen och kundsupporten som jag har fått från Stockholm Poolservice.

Nöjd kund stockholm poolservice 1

Peter Almkvist

Nöjd kund 24/5 2022

Utmärkt!

En utmärkt investering för hela familjens välmående! Trevlig personal, snabb leverans, och teknikern som hjälpte med inkopplingen var en riktig räddare. Suveränt agerat och verkligen gjorde skillnad!
nojd kund stockholm poolservice

Anna Sjölund

Nöjdkund 21/5-2021

Värmeväxlare

Maximera Badupplevelsen med en Effektiv Värmeväxlare<

Drömmer du om att njuta av varma och inbjudande bad året runt? En värmeväxlare är nyckeln till att göra detta till verklighet. Med vår toppmoderna teknologi kan du säkerställa att din pool alltid är behagligt varm, oavsett årstid. Sluta låta kalla temperaturer hindra dig och din familj från att njuta av badet. Beställ din värmeväxlare idag och öka komforten i din poolområde.

Poolvärmepump

Effektiv Pooluppvärmning med Vår Poolvärmepump

Förbättra din poolupplevelse och förläng badsäsongen med vår poolvärmepump. Vår avancerade teknik tar vara på solens värme och överför den effektivt till din pool. Detta innebär att du kan njuta av varma och härliga bad utan att oroa dig för höga energikostnader. Vår poolvärmepump är inte bara kostnadseffektiv, den är också miljövänlig. Gör ditt poolområde till en oas av komfort och beställ din poolvärmepump online idag.

Elvärmare

Skippa Kyla med Vår Effektiva Elvärmare

När kylan biter och du längtar efter en snabb uppgradering av din poolvärme, har vi lösningen: våra högpresterande elvärmare. Med enkel installation och pålitlig prestanda kan du snabbt öka vattentemperaturen till det perfekta badet. Vår elvärmare är energieffektiv och hållbar, vilket sparar dig pengar på lång sikt. Säg adjö till kyla och välkommen värme och komfort i din pool. Beställ din elvärmare online nu och upplev skillnaden.

Beställ online

Smidig pooluppvärmning – Beställ online idag

För en problemfri och bekväm lösning för din pooluppvärmning behöver du inte leta längre. Våra högkvalitativa värmeväxlare, poolvärmepumpar och elvärmare är alla tillgängliga för enkel onlinebeställning. Vi erbjuder snabb leverans och konkurrensmässiga priser, så du kan snabbt ta din poolupplevelse till nästa nivå. Ta det första steget mot att njuta av en varmare pool året runt genom att beställa online idag. Gör din pool till en plats för avkoppling och njutning med våra effektiva uppvärmningsalternativ.

Anlita poolproffs idag!

Vi bygger och renoverar pooler, ser till att de är skinande rena, erbjuder skräddarsydd design, installerar avancerad utrustning, och förlänger poolens säsong. Få din kostnadsfria offert idag. Eller gratis konsultation! Du kan även ringa oss vis akuta problem!

Poolbyggnation

Bygger drömpool enligt dina önskemål.

Poolrenovering

Återställer och förnyar befintliga poolar.

Poolservice

Säkerställer poolens toppskick med rengöring.

Poolskydd och täckning

Ökar säkerheten med skydd på poolen.

Poolvärmepumpar

Installation av utrustning

Installerar poolutrustning för bättre funktionalitet.

Poolrengöring & underhåll

Regelbunden rengöring och underhåll.

Poolkemikalier & tillbehör

Tillhandahåller poolkemikalier och tillbehör.

Poolvärmesystem

Förlänger poolsäsongen med värmesystem.

Poolvärmepumpar
Poolvärmepumpar
Poolvärmepumpar
Poolvärmepumpar

Senaste nyheterna

Vanliga frågor och svar

Vad är en värmeväxlare och hur fungerar den?

Svar: En värmeväxlare är en anordning som överför värme mellan två medier, vanligtvis mellan poolvatten och värmekällan. Genom värmeväxlingen värms poolvattnet upp.

Vilken typ av värmeväxlare passar bäst för min pool?

Svar: Det beror på din poolstorlek och dina uppvärmningsbehov. Platta värmeväxlare är vanliga för mindre pooler, medan rörformade används för större.

Hur fungerar en poolvärmepump?

Svar: En poolvärmepump tar värme från omgivande luft och överför den till poolvattnet. Det är en energieffektiv metod för uppvärmning.

Hur fungerar en elvärmare för pooler?

Svar: Elvärmare är effektiva när du vill snabbt öka poolvattnets temperatur, men de kan vara dyrare att driva jämfört med andra alternativ som poolvärmepumpar.

Hur kan jag beställa en värmeväxlare, poolvärmepump eller elvärmare online?

Svar:Besök vår webbplats, välj produkten du vill ha, lägg den i din kundvagn och följ sedan instruktionerna för att slutföra din beställning och välja leveransalternativ.

Vilka fördelar finns det med att beställa online istället för i fysiska butiker?

Svar: Onlinebeställning ger dig bekvämlighet, större urval, enkel prisjämförelse och möjlighet att läsa recensioner från andra kunder innan du bestämmer dig.