POOLPUMPAR – Beställ idag!

Dags att köpa ny poolpump?

Spara 30% energi med våra effektiva poolpumpar från Palhen för renare poolvatten. Beställ våra poolpumpar med snabb leverans till dörren!  Kontakta oss här!

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus och Tillit

Innovation & Expertis

Ska du bygga pool?

Vi bygger thermopooler! Installerat och klart! Från början till färdig pool! Få offert på din drömpool idag!

Poolrenovering

Gammal pool blir som ny! Efter ett antal år så kan din pool behöva lite omsorg. Få offert på vår poolrenovering nu!

Varmt vatten med poolvärmepump

Dags för Poolservice?

Boka möte / Hembesök

utrustning till din pool

Ny poolpump

Varför byta till
en ny poolpump

Byta till en ny poolpump ger bättre energieffektivitet, klarare vatten, mindre underhåll, längre livslängd, och lägre bullernivåer, samt ökad kontroll, miljöhänsyn, säkerhet, fastighetsvärde och skönhet.

Ökad Energieffektivitet

Lägre Underhållskostnader

Bevarar Poolens Skönhet

Bättre Vattenkvalitet

Längre Livslängd

Bättre Kontroll

Miljövänligare

Säkerhet

Mindre Buller

Öka värdet på poolen

kundnojdhet stockholm poolservice

VÅRA OMDÖMEN

Läs vad våra nöjda kund tycker!

Vilka är vi?

1# Poolfirma
Stockholm Poolservice

Stockholm Poolservice AB är en pålitlig och pålitlig aktör inom poolbranschen. Vi har ett brett utbud av tjänster som inkluderar komplett poolvård, filterpaket, poolskydd, pooluppvärmning och läcksökning. Med ett engagerat team av experter inom poolområdet strävar Stockholm Poolservice efter att leverera högkvalitativa lösningar för att skapa och bevara poolmiljöer på bästa möjliga sätt. Anlita proffs – Läs vilka tjänster vi är specialiserade på här!

  • Kundnöjdhet 97% 97%

Professionell Expertis

Säkerhet och Skötsel:

Kundfokus och Tillgänglighet

Skräddasydda lösningar

Hur vill du bli kontaktad?

Vi kontaktar er oftast inom 24 H

Boka gratis konsultation, hembesök och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta oftast inom  24 timmar.

Svensk kvalitet

Bra priser på poolprodukter

20 års erfarenhet

100% nöjd kundgaranti

Boka tjänst som är skräddarsydd utefter ditt behov. Fyll i formuläret idag.

Missa inte våra fantastiska erbjudanden

Poolpump – Energieffektiva

Energisnåla poolpumpar
för renare vatten

Våra poolpumpar är din nyckel till en glittrande och kristallklar pool. Med avancerad teknologi och överlägsen prestanda är våra energieffektiva poolpumpar det perfekta valet för att hålla ditt poolvatten i toppskick. Vårt fokus på hållbarhet och effektivitet garanterar inte bara rena och fräscha pooler, utan sparar också på din plånbok och miljön. De är utrustade med avancerade filtreringssystem och kraftfulla motorer som gör att du kan minska din energiförbrukning med upp till 30%. Detta betyder inte bara mindre påverkan på din elräkning, utan också en minskad koldioxidutsläppsnivå. Våra kunder säger?

Poolpumpar med snabb leverans

Enastående prestanda för obekymrad pooltillfreds-ställelse

När det kommer till prestanda, har våra poolpumpar inga konkurrenter. Med en kraftfull motor och avancerad teknik cirkulerar de ditt poolvatten effektivt och försäkrar att varje droppe genomgår en noggrann rening. Glöm algblomning och molnigt vatten – våra pumpar tar hand om det!
Ingen vill störas av ett brummande ljud medan de njuter av sin pool. Vår tysta drift garanterar en avkopplande och fridfull poolupplevelse. Läs mer om poolbyggnation här!

Smart poolteknik

Sätt dig i förarsätet med smart poolhantering

Att sätta dig i förarsätet med smart poolhantering innebär att du tar kontroll över din pool på ett effektivt och hållbart sätt. Genom att använda avancerad teknik och automatisering kan du optimera poolens drift, från vattenkvalitet till energiförbrukning. Genom att övervaka och styra poolens funktioner via en app eller en central enhet kan du säkerställa att den är alltid redo för användning samtidigt som du minimerar resursanvändningen och miljöpåverkan. Med smart poolhantering kan du njuta av din pool mer bekvämt och samtidigt bidra till en mer hållbar livsstil.
Läs fördelarna med ny pump!

Anlita poolproffs idag!

Vi bygger och renoverar pooler, ser till att de är skinande rena, erbjuder skräddarsydd design, installerar avancerad utrustning, och förlänger poolens säsong. Få din kostnadsfria offert idag. Eller gratis konsultation! Du kan även ringa oss vis akuta problem!

Senaste nyheterna

Vanliga frågor och svar

Vad är en poolpump och hur fungerar den?

Svar: En poolpump är en apparat som cirkulerar och filtrerar vatten i din pool. Den drar in vatten genom intaget och skickar det genom ett filter för att rengöra det från smuts och föroreningar. Sedan pumpas det renade vattnet tillbaka i poolen. Läs mer om poolpumpar här!

Hur väljer jag rätt poolpump för min pool?

Svar: För att välja rätt poolpump behöver du ta hänsyn till poolens storlek, vattenkapacitet och din filtrering och rengöringsbehov. En professionell pooltekniker kan hjälpa dig att dimensionera rätt pump.

Hur underhåller jag en poolpump?*

Svar:Regelbunden rengöring av pumpens filter och inspektion av dess komponenter är viktigt. Du bör också kontrollera att pumpen är igång under de varma månaderna och stänga av den under vintern.

Vad är smart poolteknik och hur kan den förbättra poolhanteringen?

Svar: Smart poolteknik innebär användning av teknologiska lösningar som WiFi-anslutna system och appar för att övervaka och styra poolens funktioner. Det kan hjälpa dig att hålla koll på vattenkvaliteten, temperatur, pumpens status och mer.

Vilka är fördelarna med att använda smart poolteknik?

Svar:Fördelarna inkluderar bekvämlighet (fjärrstyrning och övervakning via appar), bättre energieffektivitet, sparad tid och pengar genom optimerad pumpdrift och vattenkvalitet samt förebyggande underhåll.

Är det svårt att installera smart poolteknik?

Svar: Installationen kan variera beroende på vilken typ av smart poolteknik du väljer. Vissa produkter är enkla att installera och kan vara ”plug and play”, medan andra kan kräva professionell installation. Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner eller anlita en auktoriserad tekniker om det behövs.