Byt Poolstommar

Hållbara Poolstommar för Ditt Drömhem

Välkommen till Stockholm Poolservice AB, ditt pålitliga val för högkvalitativ poolservice. Värm poolen med avancerad isolering och upplev bästa isoleringen för din pool. Thermoblock Forte ger dig den bästa isoleringen för din pool, skapar en varm och energieffektiv oas året runt.. Beställ våra filterpaket med snabb leverans till dörren! Kontakta oss här!

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus och Tillit

Innovation & Expertis

Fördelar
med poolstommar

Poolstommar med pool liners erbjuder en mängd fördelar som gör dem till det ultimata valet för poolägare. Vår pool liners är konstruerade för att stå emot påfrestningar från vatten och väder, och de behåller sin kvalitet över tid. Installationen är enkel och snabb, vilket sparar tid och arbete. Behöver du hjälp fort så klicka på snabbkontakt här »

Hållbarhet & motverkar vätskegenomträngning

Anpassning

Enkel installation

Minimalt underhåll

Lätta att rengöra

Långvarig skönhet

Måttanpassning

Många färger och mönster:

Hög kvalitet

Förbättrar poolens utseende

kundnojdhet stockholm poolservice

VÅRA OMDÖMEN

Läs vad våra nöjda kund tycker!

Vilka är vi?

1# Poolföretag
Stockholm Poolservice

För poolstommar, isolerade poolar, poolar med trästomme och poolar med plåtstomme, är Stockholm Poolservice AB din främsta samarbetspartner inom pool- och servicebranschen. Vår expertis i att anpassa liners till olika pooltyper garanterar en perfekt passform och en estetiskt tilltalande design. Vi strävar efter att erbjuda produkter och tjänster av högsta kvalitet för att säkerställa att din pool blir en plats för njutning och avkoppling. Anlita proffs på uppvärmning av pooler – Läs vilka tjänster vi är specialiserade på här!

 

  • Kundnöjdhet 97% 97%

Professionell Expertis

Säkerhet och Skötsel:

Kundfokus och Tillgänglighet

Skräddasydda lösningar

Hur vill du bli kontaktad?

Vi kontaktar er oftast inom 24 H

Boka gratis konsultation, hembesök och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta oftast inom  24 timmar.

Svensk kvalitet

Bra priser på poolprodukter

20 års erfarenhet

100% nöjd kundgaranti

Boka tjänst som är skräddarsydd utefter ditt behov. Fyll i formuläret idag.

Missa inte våra fantastiska erbjudanden

Poolstommar Stockholm

Uppgradera ditt
utomhusliv med våra
hållbara poolstommar

Längtar du efter att förvandla din trädgård till en oas av avkoppling? Våra poolstommar erbjuder den perfekta grunden för ditt drömprojekt. Med hållbara material och enkel installation är det dags att förverkliga dina poolplaner. Våra poolstommar är konstruerade med högkvalitativa material som garanterar långvarig hållbarhet. Med vår exklusiva design är din pool konstruerad för att hålla i många år framöver, med minimalt underhåll och reparationer. Låt oss hjälpa dig att skapa en pool som varar för generationer.

Isolerad pool

Svalka dig året runt
med vår isolerade pool

Tröttnat på att endast njuta av din pool under sommarmånaderna? Vår isolerade pool är din lösning! Med avancerad teknik och material ser vi till att din pool håller rätt temperatur året runt, så du kan njuta av svalkande simturar oavsett säsong. Vår isolerade pool är konstruerad med det senaste inom termisk teknik. Genom att bevara värmen på vintern och hålla värmen borta på sommaren kan du använda din pool året runt, och samtidigt sänka energikostnaderna. Sluta oroa dig för årstidsväxlingar – njut av din pool när du vill.

Thermoblock – Pahlén

Thermoblock Forte – Din vägg mot en välisolerad pool

Thermoblock Forte representerar den ultimata poolstommen för den som värdesätter en välinbäddad och välisolerad poolupplevelse. Denna innovativa stomme är uppbyggd med lätta cellplastblock som enkelt staplas som byggklossar och sedan förstärks med betong. Denna överlägsna isolering garanterar inte bara en energieffektiv pool, utan även en pool som är otroligt robust, motståndskraftig mot fukt och exceptionellt hållbar över tid. Denna innovativa poolstomme är också en utmärkt lösning för svåråtkomliga platser och ojämn terräng.

Linerlist Forte – Pahlén

Revolutionerande
installation utan skruvar

Pahlén har introducerat Linerlist Forte, en innovativ lösning som är skräddarsydd för Pahléns Thermoblock Forte. Den här listan är utformad enligt den smarta «snap-in» principen, vilket innebär att den enkelt fästs i din poolstomme utan att behöva använda skruvar. En av de unika fördelarna med Linerlist Forte är dess förmåga att korrigera och räta upp formen på Thermoblocken, vilket skapar en jämn och perfekt yta för din liner. Med Linerlist Forte får du inte bara en smidigare och snabbare installation utan också en säker och pålitlig lösning för att säkra din liner på plats.

Senaste nyheterna

Vanliga frågor och svar

Vad är fördelarna med att använda poolstommar?

Svar: Poolstommar ger en stabil grund för din pool, hjälper till att förlänga dess livslängd och möjliggör enkel installation av poolutrustning..

Vilka material används vanligtvis för poolstommar?

Svar:Vanliga material för poolstommar inkluderar stål, trä och betong, var och en med sina egna unika egenskaper och fördelar..

Vad är en isolerad pool, och varför är den fördelaktig?

Svar: En isolerad pool är en pool med termisk isolering som bibehåller en önskad temperatur året runt. Det gör det möjligt att använda poolen i alla årstider och minskar energiförbrukningen.

Vad är en pool med trästomme, och hur skiljer den sig från andra pooltyper?

Svar: Ja, du kan vanligtvis välja mellan ett brett utbud av färger och mönster för din liner till pool. Det ger dig möjligheten att anpassa din pool till din personliga stil.

Vad är en pool med plåtstomme, och varför välja denna typ av pool?

Svar:: En pool med plåtstomme har en stomme tillverkad av metallplåtar. Det är ett modernt och funktionellt alternativ som kräver minimalt underhåll och ger en ren och stilren design.

Hur lång hållbarhet kan man förvänta sig av en pool med plåtstomme?

Svar:Poolar med plåtstomme är kända för sin långvariga hållbarhet, och de kan vara i gott skick i många år med korrekt underhåll och skydd mot korrosion..