STOCKHOLM POOLSERVICE

Vi är Stockholm poolservice

Välkommen till Stockholm Poolservice AB, ditt pålitliga val för högkvalitativ poolservice. För oss är varje kund unik. Vår värdegrund har kundfokus med kvalitet, noggrannhet och kunskap som ledord. Kontakta oss här!

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus och Tillit

Innovation & Expertis

Komma i kontakt

$

Skicka ett meddelande

$

Besök vårt kontor

$
kundnojdhet stockholm poolservice

VÅRA OMDÖMEN

Läs vad våra nöjda kund tycker!

DITT Poolföretag Stockholm

Om oss – Stockholm Poolservice AB

Vårt erfarna team specialiserar sig på professionell poolhantering med fokus på säkerhet och skötsel. Vi är alltid tillgängliga med skräddarsydda lösningar som prioriterar dina behov och erbjuder transparent och rättvis prissättning utan dolda kostnader. Läs vår historia här!

Professionell Expertis

Vårt erfarna team är specialiserat på poolhantering.

Säkerhet och Skötsel

Vi prioriterar säkerheten och skötseln av din pool.

Kundfokus & Tillgänglighet

Dina behov är vår högsta prioritet, och vi finns alltid tillgängliga.

Skräddarsydda Lösningar

Vi anpassar våra tjänster för att passa din pools unika behov.

Transparent Prissättning

Tydlig och rättvis prissättning utan dolda kostnader.

Våra Pooltjänster Stockholm

Hur vi arbetar – Stockholm poolservice

Vår kundsupport är alltid tillgänglig när du behöver hjälp med våra experter inom poolrenovering och -underhåll. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa tjänster som utförs effektivt och noggrant för att spara tid och pengar och hålla din pool i toppskick.

Kundsupport

Du kan alltid räkna med vår support när du behöver hjälp.

Expert Tekniker

 Våra tekniker är experter inom poolrenovering och -underhåll.

Brett Serviceutbud

 Vi erbjuder en omfattande uppsättning tjänster för din pool.

Hög Kvalitet

Vi levererar högkvalitativt arbete för att hålla din pool i toppskick.

Effektivitet

Våra tjänster är effektiva och utförs med precision för att spara tid och pengar.

Anlita poolproffs idag!

Vi bygger och renoverar pooler, ser till att de är skinande rena, erbjuder skräddarsydd design, installerar avancerad utrustning, och förlänger poolens säsong. Få din kostnadsfria offert idag. Eller gratis konsultation! Du kan även ringa oss vis akuta problem!

Poolbyggnation

Bygger drömpool enligt dina önskemål.

Poolrenovering

Återställer och förnyar befintliga poolar.

Poolservice

Säkerställer poolens toppskick med rengöring.

Poolskydd och täckning

Ökar säkerheten med skydd på poolen.

Installation av utrustning

Installerar poolutrustning för bättre funktionalitet.

Poolrengöring & underhåll

Regelbunden rengöring och underhåll.

Poolkemikalier & tillbehör

Tillhandahåller poolkemikalier och tillbehör.

Poolvärmesystem

Förlänger poolsäsongen med värmesystem.

Behöver du hjälp med poolen?

Lösningar för alla situationer

Vår resa började

År 2005 grundades jag Stockholm poolservice, . Pooler var vår passion, och vi ville dela den med världen. Med en stark önskan att erbjuda utmärkt kundservice, började vi vår resa med att fokusera på att rengöra och underhålla små privata pooler runt Stockholm.

Att växa

Efter att ha byggt upp ett gott rykte bestämde vi oss för att erbjuda mer. Vi utvidgade våra tjänster till att inkludera poolinstallationer och reparationer. Att utbilda vårt team blev en prioritet för att hantera olika poolrelaterade projekt.

Expansion och ny horisont

Med ökad efterfrågan ville vi nå ännu fler. Vi tog beslutet att expandera till närliggande regioner som Uppsala och Södertälje. Nya servicecenter öppnades, och fler specialister anställdes för att möta behoven.

Teknologins Frammarsch

Vi ville vara i framkant av branschen, så vi investerade i den senaste poolteknologin. Nu kunde våra kunder njuta av automatisk rening av pooler med avancerade filter och övervakningssystem.

Hållbarhet och engagemang

Pooler skulle vara en njutbar del av livet, men de borde också vara hållbara. Vi började aktivt arbeta för att göra pooler mer miljövänliga genom att erbjuda energieffektiva pumpar och uppmuntra till återanvändning av vatten. Vårt engagemang gick även till att delta i lokala miljöprojekt.

Digital Förändring

I en allt mer digital värld lanserade vi en onlinebokningsplattform och en kundportal för att göra det enkelt för våra kunder att få den information de behövde när de behövde det.

Framtiden Ser Spännande Ut

I dag är jag stolt över att säga att Stockholm Poolservice är en ledande aktör inom poolbranschen, och vi har expanderat nationellt. Våra planer inkluderar att utöka vårt sortiment med smarta poollösningar och ännu mer avancerade teknologiska innovationer.

Min resa med Stockholm Poolservice har handlat om att förbättra poolupplevelsen för våra kunder. Vi förblir dedikerade till att erbjuda högkvalitativ service och innovativa lösningar för alla poolägare. Anlita proffs – Läs vilka tjänster vi är specialiserade på här!

Omar Lövenblad, Grundare av Stockholm Poolservice

Behöver du hjälp med poolen?

Lösningar för alla situationer

Senaste nyheterna

Väletablerad poolleverantör

En erfaren och pålitlig poolleverantör är avgörande för din drömpools förverkligande. De levererar högkvalitativa tjänster från konstruktion till underhåll, vilket garanterar långvarigt nöje med din pool under många år framöver. Kontakta oss vi hjälper dig hela vägen!

Professionell och trygg poolservice

Stockholm Poolservice erbjuder professionell och pålitlig poolservice som säkerställer din pools utmärkta skick. Vår expertis omfattar reparation, rengöring och vattenkvalitetshantering för en bekymmersfri badupplevelse. Välj oss för din poolvård.

Alltid produkter av högsta kvalité

Stockholm Poolservice erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa poolunderhållsprodukter, från poolrobotar och värmepumpar till automatiserade reningsverk och kemikalier. Vårt noggrant utvalda produkter garanterar långvarig poolprestanda.

Ta steget mot en perfekt pool idag!

Stockholms Poolservice är din pålitliga partner för poolvård. Vi erbjuder kostnadsfria offertförfrågningar och gratis konsultationer.