STOCKHOLM POOLSERVICE

Din Garanti mot Skadliga Bakterier

Utforska de fördelar som vårt effektiva sandfilterpaket och poolrobotar har att erbjuda för att hålla ditt poolvatten kristallklart. Beställ våra poolpumpar med snabb leverans till dörren! Kontakta oss här!

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus och Tillit

Innovation & Expertis

Fördelar med automatisk rening

Upptäck fördelarna med att uppgradera till ett nytt sandfilterpaket för din pool. Denna investering kan verkligen göra en betydande skillnad i din poolupplevelse!

Automatiserad Rengöring

Noggrannhet

Effektiv Klorfördelning

Effektiv Bakteriebekämpning

Säker för Badare

Kristallklart Vatten

Användarvänlig Teknik

Kostnadsbesparing

Minskar Behovet av Manuell Rengöring

kundnojdhet stockholm poolservice

VÅRA OMDÖMEN

Läs vad våra nöjda kund tycker!

Vilka är vi?

1# Poolföretag
Stockholm Poolservice

När det kommer till automatisk rengöring av poolen är Stockholm Poolservice AB din pålitliga partner inom poolbranschen. Vårt dedikerade team av poolexperter arbetar outtröttligt för att erbjuda skräddarsydda, högkvalitativa lösningar som är utformade för att effektivt upprätthålla och vårda din poolmiljö. Stockholm Poolservice AB är det företag du kan lita på när det handlar om automatisk rengöring av poolen och alla dina övriga pool- och servicebehov. Oavsett om du har en fråga eller behöver hjälp kan du enkelt kontakta oss via Snabbkontakt! Vi hör av oss så fort vi bara kan!

  • Kundnöjdhet 97% 97%

Professionell Expertis

Säkerhet och Skötsel:

Kundfokus och Tillgänglighet

Skräddasydda lösningar

Missa inte våra fantastiska erbjudanden

Hur vill du bli kontaktad?

Vi kontaktar er oftast inom 24 H

Boka gratis konsultation, hembesök och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta oftast inom  24 timmar.

Svensk kvalitet

Bra priser på poolprodukter

20 års erfarenhet

100% nöjd kundgaranti

Boka tjänst som är skräddarsydd utefter ditt behov. Fyll i formuläret idag.

UV-rening pool

Revolutionera Ditt Poolvatten med Vårt Filterpaket

Vårt filterpaket för pool är nyckeln till att förvandla din poolupplevelse. Oavsett om du är en entusiastisk simmare eller bara älskar att koppla av vid poolen, kommer vårt filterpaket att göra din pool till en plats du längtar efter att vara vid.Med enastående filtreringsprestanda tar vårt filterpaket bort partiklar och föroreningar som kan göra ditt poolvatten grumligt eller osäkert. Sluta slösa tid och pengar på ineffektiva poolprodukter och upptäck skillnaden med vårt filterpaket. Läs det senaste från oss här

Poolrobot

Sparad Tid & jobb med en Poolrobot – Köp online

UV-rening är nyckeln till att uppnå kristallklart och hälsosamt poolvatten. Vår avancerade teknik eliminerar effektivt skadliga bakterier och mikroorganismer. Med UV-rening minskar du behovet av kemikalier, vilket gör din poolvård både säkrare och mer miljövänlig. Ta steget mot en renare pool med UV-rening och njut av en frisk och inbjudande poolmiljö.

MiniMaster – Smart poolteknik

MiniMaster: Precision och Bekvämlighet i Poolvården

Släpp bekymren över manuell poolrengöring med vår poolrobot. Den autonoma roboten rengör ditt poolgolv och väggar noggrant och effektivt. Du får mer tid att njuta av din pool istället för att slita med rengöringen. Poolroboten gör poolskötningen enkel och bekväm, vilket ger dig en ren och inbjudande pool med minimal ansträngning. Läs om alla fördelar här!

Anlita poolproffs idag!

Vi bygger och renoverar pooler, ser till att de är skinande rena, erbjuder skräddarsydd design, installerar avancerad utrustning, och förlänger poolens säsong. Få din kostnadsfria offert idag. Eller gratis konsultation! Du kan även ringa oss vis akuta problem!

Installation av utrustning

Installerar poolutrustning för bättre funktionalitet.

Poolvärmesystem

Förlänger poolsäsongen med värmesystem.

Poolrengöring & underhåll

Regelbunden rengöring och underhåll.

Poolkemikalier & tillbehör

Tillhandahåller poolkemikalier och tillbehör.

Poolbyggnation

Vi bygger drömpool i Stockholm, enligt dina önskemål.

Poolrenovering

Återställer och förnyar befintliga poolar.

Poolservice

Säkerställer poolens toppskick med rengöring.

Poolskydd och täckning

Ökar säkerheten med skydd på poolen.

Senaste nyheterna

Vanliga frågor och svar

Vad är UV-rening och hur fungerar det?

Svar: UV-rening är en teknik som använder ultraviolett ljus för att eliminera skadliga bakterier och mikroorganismer i poolvatten. UV-ljuset inaktiverar mikrobernas DNA och förhindrar deras tillväxt, vilket resulterar i renare och friskare poolvatten.

Vilka fördelar erbjuder en poolrobot?

Svar: En poolrobot är en autonom enhet som rengör poolens botten och väggar effektivt. Den sparar tid och ansträngning genom att ta över manuell rengöring. Poolroboten säkerställer också en noggrann och regelbunden rengöring, vilket resulterar i en renare och inbjudande poolmiljö.

Vad är "MiniMaster" och hur kan det förbättra min poolvård?

Svar: ”MiniMaster” är en avancerad enhet för kemikaliehantering i poolen. Den mäter och doserar kemikalier med precision, vilket eliminerar risken för över- eller underdosering. Med MiniMaster får du en bekväm och problemfri poolvård, samtidigt som du säkerställer att poolvattnet är i toppskick.

Är UV-rening säker för människor som badar i poolen?

Svar: Ja, UV-rening är helt säker för människor som badar i poolen. UV-ljuset används i en kontrollerad miljö och reagerar inte med klor eller andra poolkemikalier. Det lämnar inga rester och är en effektiv och säker metod för att rena poolvatten.

Kan jag använda en poolrobot i alla typer av pooler?

Svar: Ja, de flesta poolrobotar är utformade för att fungera i olika typer av pooler, inklusive in- och ovanjordspooler. Det är viktigt att välja en poolrobot som passar din poolstorlek och typ för bästa resultat.

Hur installerar och underhåller jag "MiniMaster" i min pool?

Svar: Installationen av ”MiniMaster” är relativt enkel och kan utföras av professionella pooltekniker. För underhåll bör du regelbundet kontrollera och rengöra MiniMaster-enheten enligt tillverkarens rekommendationer. Detta säkerställer att den fungerar optimalt och att din poolvård är bekymmersfri.