erbjudande värmepump pool stockholm

30% på Poolvärmepumpar från pahlen

Missa inte ! Få 30% rabatt på Poolvärmepumpar från Pahlen – Stockholm Poolservice

Ta chansen att maximera din poolupplevelse med den senaste tekniken! Just nu erbjuder Stockholm Poolservice en otrolig rabatt på 30% på 3 stycken
poolvärmepumpar från Pahlen. Uppgradera din pool till en oas av komfort och njut av bad året runt till ett oslagbart pris. Skynda dig att dra nytta av detta erbjudande innan det är för sent!ermopool med högkvalitativa pool liners i Stockholm. Tillfredsställ dina poolbehov med Stockholm Poolservice idag. (Erbjudandet gäller fram till 1/5 2024) Ring vid frågor 070 494 83 21 eller få en kostnadsfri offert redan idag! Ladda ner produktkatalog här

Poolvärmepumpar är en nödvändig utrustning för att hålla din pool på en behaglig temperatur, oavsett årstid. Denna artikel kommer utforska fördelarna med att investera i en poolvärmepump och varför Pahlens sortiment är ett utmärkt val för dig som äger en pool i Stockholm.

Fördelar med Poolvärmepumpar

Att investera i en poolvärmepump är en smart idé av flera anledningar. För det första kan du förlänga badsäsongen avsevärt genom att hålla din pool varm även när utomhustemperaturen sjunker. Dessutom minskar användningen av en värmepump din energiförbrukning jämfört med alternativa uppvärmningsmetoder som gas eller el, vilket leder till lägre driftskostnader på lång sikt. Slutligen ger en poolvärmepump dig en jämn och konsekvent vattentemperatur, vilket ökar komforten för dig och dina gäster när ni använder poolen.

Missa inte vårt erbjudande på vårstart av poolen

erbjudande varstart pool stockholm 1

Pahlens Poolvärmepumpar: En Översikt

Pahlens sortiment av poolvärmepumpar är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet. Deras värmepumpar är konstruerade med den senaste teknologin för att säkerställa effektiv och pålitlig uppvärmning av din pool. Dessutom erbjuder de olika modeller som passar olika poolstorlekar och klimatförhållanden, vilket gör det enkelt att hitta rätt värmepump för dina behov. Med Pahlens poolvärmepumpar kan du vara säker på att din pool alltid hålls på rätt temperatur, oavsett väderförhållandena.

Installation och Underhåll

Att installera och underhålla en poolvärmepump är relativt enkelt, särskilt om du anlitar professionell hjälp. Vid installationen är det viktigt att placera värmepumpen på en lämplig plats där den får tillräckligt med luftflöde och solinstrålning. När värmepumpen väl är installerad kräver den minimalt underhåll, vanligtvis begränsat till regelbunden rengöring av filtren och kontroll av systemet för eventuella läckor eller andra problem.

Förbättra Din Poolupplevelse med Pahlens Poolvärmepumpar

Med en poolvärmepump från Pahlen kan du förbättra din poolupplevelse på många sätt. Genom att hålla din pool på en konsekvent och behaglig temperatur kan du njuta av simning och avkoppling året runt. Dessutom minskar du din miljöpåverkan genom att välja en energieffektiv uppvärmningsmetod. Med Pahlens högkvalitativa poolvärmepumpar får du både komfort och prestanda till ett överkomligt pris.

Fånga Fördelarna med Pahlens Poolvärmepumpar

Sammanfattningsvis är poolvärmepumpar en oumbärlig del av varje poolsystem, särskilt i klimat som det i Stockholm. Med Pahlens sortiment av högkvalitativa och energieffektiva värmepumpar kan du njuta av din pool året runt med minimala driftskostnader och miljöpåverkan. Missa inte chansen att fånga fördelarna med Pahlens poolvärmepumpar och investera i din poolupplevelse idag.

Bra Fakta:

 • En poolvärmepump använder värmeenergi från omgivningen för att värma upp poolvattnet.
 • Pahlens poolvärmepumpar är designade för att vara tysta och energieffektiva.
 • Installation av en poolvärmepump kan öka värdet på ditt hem.
 • Att hålla poolen vid en stabil temperatur kan förlänga dess livslängd och minska behovet av reparationer.
 • Poolvärmepumpar fungerar bra även i kallare klimat och kan hålla vattnet varmt även vid låga utomhustemperaturer.

Vanliga Frågor och Svar:

 1. Är det svårt att installera en poolvärmepump själv?
  • Det är möjligt att installera en poolvärmepump själv, men professionell installation rekommenderas för att säkerställa korrekt placering och funktion.
 2. Hur mycket kan jag spara på energikostnader med en poolvärmepump från Pahlen?
  • Pahlens poolvärmepumpar är kända för sin energieffektivitet och kan minska energikostnaderna med upp till 80% jämfört med alternativa uppvärmningsmetoder.
 3. Vilken storlek på poolvärmepump behöver jag för min pool?
  • Storleken på poolvärmepumpen beror på poolens volym och klimatförhållandena i området. En professionell pooltekniker kan hjälpa dig att välja rätt storlek.
 4. Hur lång tid tar det att värma upp en pool med en värmepump?
  • Uppvärmningstiden för en pool med en värmepump beror på flera faktorer, inklusive poolens storlek, önskad temperatur och utomhustemperatur. Generellt sett kan en poolvärmepump värma upp en pool med cirka 1-2 grader Celsius per timme.
 5. Kräver en poolvärmepump mycket underhåll?
  • Nej, en poolvärmepump kräver minimalt underhåll, vanligtvis begränsat till regelbunden rengöring av filtren och kontroll av systemet för eventuella läckor eller andra problem.

Boka ett förutsättningslöst möte

Skapa din drömpool idag genom att boka ett förutsättningslöst möte för pooltjänster. Låt oss ta hand om din pool och ge dig den avkoppling du förtjänar!.

Kontakta oss!

stockholm poolservice logotyp

Välkommen till Stockholm Poolservice AB

Adress
Lavretsvägen 30, 147 63 UTTRAN

Organisationsnummer
556973-7157