FILTERPAKET – Beställ idag!

Vi Bygger och Underhåller Pooler

Välkommen till Stockholm Poolservice AB, ditt pålitliga val för högkvalitativ poolservice. Utforska de fördelar som vårt effektiva sandfilterpaket har att erbjuda för att hålla ditt poolvatten kristallklart. Beställ våra filterpaket med snabb leverans till dörren! Kontakta oss här!

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus och Tillit

Innovation & Expertis

Fördelar med filterpaket till poolen

Upptäck fördelarna med att uppgradera till ett nytt sandfilterpaket för din pool. Denna investering kan verkligen göra en betydande skillnad i din poolupplevelse:

Rent och klart vatten

Partikelborttagning

Hälsa och säkerhet

Längre livslängd

Tidsbesparing

Konstant cirkulation

Filtermångfald

Energieffektivitet

Estetisk klarhet

Förbättrad simupplevelse

kundnojdhet stockholm poolservice

VÅRA OMDÖMEN

Läs vad våra nöjda kund tycker!

Vilka är vi?

1# Poolföretag
Stockholm Poolservice

När det gäller sandfilterpaket är Stockholm Poolservice AB din pålitliga partner inom pool- och spabranschen. Vårt engagerade team av pool- och spaexperter arbetar oförtröttligt för att leverera skräddarsydda, högkvalitativa lösningar som är utformade för att skapa och bevara din poolmiljö på bästa möjliga sätt. Stockholm Poolservice AB är din förtroendeingivande partner när det gäller sandfilterpaket och all din pool- och service-behov.
  • Kundnöjdhet 97% 97%

Professionell Expertis

Säkerhet och Skötsel:

Kundfokus och Tillgänglighet

Skräddasydda lösningar

Hur vill du bli kontaktad?

Vi kontaktar er oftast inom 24 H

Boka gratis konsultation, hembesök och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta oftast inom  24 timmar.

Svensk kvalitet

Bra priser på poolprodukter

20 års erfarenhet

100% nöjd kundgaranti

Boka tjänst som är skräddarsydd utefter ditt behov. Fyll i formuläret idag.

Missa inte våra fantastiska erbjudanden

Poolpump – Energieffektiva

Revolutionera Ditt Poolvatten med Vårt Filterpaket

Vårt filterpaket för pool är nyckeln till att förvandla din poolupplevelse. Med vår avancerade filtreringsteknik får du inte bara kristallklart vatten utan även en pool som är renare och friskare än någonsin tidigare. Oavsett om du är en entusiastisk simmare eller bara älskar att koppla av vid poolen, kommer vårt filterpaket att göra din pool till en plats du längtar efter att vara vid.

Med enastående filtreringsprestanda tar vårt filterpaket bort partiklar och föroreningar som kan göra ditt poolvatten grumligt eller osäkert. Det är den ultimata investeringen för att främja både din hälsa och ditt välbefinnande. Sluta slösa tid och pengar på ineffektiva poolprodukter och upptäck skillnaden med vårt filterpaket.

Poolpumpar med snabb leverans

Spara Tid och Pengar med Vårt Effektiva Filterpaket för Pool

Vi förstår vikten av att göra ditt poolunderhåll så smidigt som möjligt. Med vårt filterpaket minskar du behovet av konstant rengöring och kemikalier. Detta sparar inte bara tid utan också pengar på lång sikt. Vårt filterpaket är en ekonomiskt fördelaktig lösning som låter dig njuta av din pool utan bekymmer. Vårt filterpaket är också en miljövänligare alternativ. Genom att minska användningen av kemikalier minskar du din påverkan på miljön. Så när du väljer vårt filterpaket, gör du inte bara en tjänst åt din plånbok utan också åt planeten. Det är en vinn-vinn-situation som vi är stolta över att erbjuda.

Smart poolteknik

Trygg och Ren Pool – Vårt Filterpaket är Löftet du Behöver

Ditt poolvatten är i säkra händer med vårt filterpaket. Vi prioriterar din säkerhet och hälsa genom att leverera filtrering av högsta kvalitet. Med vårt filterpaket minskar du risken för alger och bakterier, vilket skapar en tryggare poolmiljö för dig och din familj. Välj oss för ett rent och klart pooläventyr! Investera i vårt filterpaket och förvandla din pool till en oas av friskhet och njutning. Du förtjänar det bästa för din pool, och vårt filterpaket levererar precis det. Låt oss hjälpa dig att skapa en poolupplevelse som överträffar dina förväntningar. Beställ vårt filterpaket för pool idag och upplev skillnaden själv.

Anlita poolproffs idag!

Vi bygger och renoverar pooler, ser till att de är skinande rena, erbjuder skräddarsydd design, installerar avancerad utrustning, och förlänger poolens säsong. Få din kostnadsfria offert idag. Eller gratis konsultation! Du kan även ringa oss vis akuta problem!

Poolbyggnation

Bygger drömpool enligt dina önskemål.

Poolrenovering

Återställer och förnyar befintliga poolar.

Poolservice

Säkerställer poolens toppskick med rengöring.

Poolskydd och täckning

Ökar säkerheten med skydd på poolen.

Installation av utrustning

Installerar poolutrustning för bättre funktionalitet.

Poolrengöring & underhåll

Regelbunden rengöring och underhåll.

Poolkemikalier & tillbehör

Tillhandahåller poolkemikalier och tillbehör.

Poolvärmesystem

Förlänger poolsäsongen med värmesystem.

Senaste nyheterna

Vanliga frågor och svar

Vad är poolbyggnation och vilka tjänster erbjuder vi inom detta område?

Svar: Poolbyggnation är processen att skapa en swimmingpool. Stockholm Poolservice AB erbjuder professionell poolbyggnation, inklusive design, konstruktion och installation av pooler samt tillhörande utrustning och tillbehör

Vad är en Thermo pool, och hur skiljer den sig från andra pooltyper?

Svar: En Thermo pool är en typ av pool som är utformad med isolerande material för att behålla värmen längre. Jag erbjuder energieffektiva pooler som kan användas under en längre säsong och hjälper till att minska uppvärmningskostnaderna[

Vilka fördelar finns det med att använda pool liners i en swimmingpool?

Svar: Pool liners är ett skyddande skikt som används för att täcka insidan av poolen. De ger en tät och hållbar yta, förhindrar läckage och ger poolen en attraktiv finish. Dessutom finns det olika mönster och färger att välja mellan för att anpassa poolens utseende

Vilka olika material erbjuder vi för pool liners, och hur väljer man rätt material?

Svar: Vi på Stockholm Poolservice AB erbjuder olika material för pool liners, inklusive PVC och linerfolie. Valet av material beror på faktorer som budget, önskad estetik och användningsområde. Jag kan ge råd och hjälpa dig att välja det bästa alternativet för din pool

Kan vi hjälpa till med att renovera befintliga pooler och uppgradera dem med moderna funktioner?

Svar: Ja, jag erbjuder poolrenoveringstjänster för att förbättra befintliga pooler. Det inkluderar att uppgradera teknik, byta ut pool liners och göra strukturella förbättringar för att ge din pool en ny livslängd och modern funktionalitet

Har vi erfarenhet av att skapa specialdesignade pooler och anpassade lösningar enligt kundernas önskemål?

Svar: Absolut, vi har erfarenhet av att skapa specialdesignade pooler och anpassade lösningar enligt kundernas behov och önskemål. Kontakta oss för att diskutera dina idéer och krav så kan vi skapa en unik pooldesign för dig. Byggare brukar tillhandahålla garantier för sitt arbete, som kan täcka strukturella problem och fel. Se till att diskutera garantier med din byggare innan byggprocessen påbörjas.