Poolrenovering Stockholm

Återupplev
Glädjen
Med En Nyrenoverad Pool!

Proffs på renovering av gamla pooler – Återställ din gamla pool och den blir som ny! Få en kostnadfri offert! Kontakta oss här!

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus och Tillit

Innovation & Expertis

Komma i kontakt

$

Skicka ett meddelande

$

Besök vårt kontor

$

Ska du bygga pool?

Vi bygger thermopooler! Installerat och klart! Från början till färdig pool! Få offert på din drömpool idag!

Poolrenovering

Gammal pool blir som ny! Efter ett antal år så kan din pool behöva lite omsorg. Få offert på vår poolrenovering nu!

Rent vatten med ny poolpump

Dags för Poolservice?

Boka möte / Hembesök

utrustning till din pool

Anlita Proffs för Poolrenovering

Din gamla Pool blir som ny!

Vi förvandlar din pool till ett glittrande paradis där varje dopp blir en frisk och avkopplande upplevelse. Så säg adjö till bekymren och låt Stockholm Poolservice AB göra din pool till en dröm som blir verklighet. Låt oss uppfylla dina drömmar!.

10 – STEG GAMMAL TILL NY POOL

Poolrenovering:
Från Inspektion till Nytändning

Vi på Stockholm Poolservice erbjuder professionell poolrenovering. Vår strukturerade process återupplivar din pool till sin forna glans. Kontakta oss idag! Ring oss på 070-494 83 21 för snabb poolreparation.

1. Inspektion av befintlig pool

2. Dränering av poolen

3. Rivning och borttagning

4. Reparation av skador

5. Materialval och designplanering

6. Installation av nya material

7. Uppdatering av poolens mekaniska system

8. Fyllning och kemisk balansering:

9. Installation av säkerhetsfunktioner

10. Slutlig inspektion och godkännande

kundnojdhet stockholm poolservice

VÅRA OMDÖMEN

Läs vad våra nöjda kund tycker!

Stockholm poolservice

Poolrenovering Stockholm

Få en kostnadsfri offert eller gratis konsultation!

Välkommen till Stockholm Poolservice, din pålitliga partner för poolrenovering i Stockholm! Vi är dedikerade till att förvandla dina poolvisioner till verklighet och göra din pool till ett äkta smycke i ditt hem.

Välj Stockholm Poolservice för din poolrenovering i Stockholm, och låt oss tillsammans skapa en pool som du kommer att älska i många år framöver. Kontakta oss idag för att få din kostnadsfria offert och börja resan mot en förnyad poolglädje!

 • Kundnöjdhet 97% 97%

Professionell Expertis

Säkerhet och Skötsel

Kundfokus och Tillgänglighet

Skräddasydda lösningar

Hur vill du bli kontaktad?

Vi kontaktar er oftast inom 24 H

Boka gratis konsultation, hembesök och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta oftast inom  24 timmar.

Svensk kvalitet

Bra priser på poolprodukter

20 års erfarenhet

100% nöjd kundgaranti

Boka tjänst som är skräddarsydd utefter ditt behov. Fyll i formuläret idag.

Missa inte våra fantastiska erbjudanden

Stockholm Pooolservice

Varför välja oss

Stockholm Poolservice erbjuder professionell expertis och skräddarsydda lösningar för din pool. Med vår dedikerade kundfokus hjälper vi dig att omvandla din pool till en njutning i ditt hem.

Professionell Expertis:

Stockholm Poolservice erbjuder professionell expertis inom poolunderhåll och -renovering. Vårt kunniga team har lång erfarenhet av att arbeta med pooler och har en djup förståelse för de specifika utmaningarna som Stockholms klimat kan innebära för poolägare. När du väljer oss kan du vara säker på att din pool kommer att skötas och underhållas på bästa möjliga sätt.

Skräddarsydda Lösningar

Vi förstår att varje pool och varje poolägares behov är unika. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just din pools krav och din budget. Oavsett om du behöver en omfattande renovering, regelbunden service eller en helt ny poolbyggnation, kan vi skapa en plan som är anpassad efter dig.

Kundfokus och Tillgänglighet

Vår högsta prioritet är våra kunder. Vi strävar efter att erbjuda enastående kundservice och är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och bekymmer. Med Stockholm Poolservice får du inte bara högkvalitativt arbete, utan också en pålitlig partner som finns där för dig när du behöver det.

Poolrenovering Stockholm

Förvandla din gamla pool till en pärla i Stockholm!

Har du en äldre pool som förtjänar ett nytt liv? Stockholm Poolservice är din pålitliga partner med över 10 års expertis inom poolrenovering i Stockholm. Vårt engagerade team av experter har en beprövad framgångsrik historia av att omvandla trötta pooler till underbara avkopplingsplatser. Oavsett om du drömmer om ett lyxigt resort-utseende eller en lekfull familjepool, skapar vi skräddarsydda lösningar som passar din unika stil och budget.

Anlita byggföretag för markarbete i Stockholm

renovera gammal pool

Linerbyte Pool i Stockholm – Din nyckel till en fräsch och modern pool!

Överväger du att fräscha upp din pool? Vårt linerbyte i Stockholm är den enkla och kostnadseffektiva lösningen. Med ett brett urval av färger och mönster kan du skräddarsy din pool till att passa din personliga smak. Ge din gamla pool en modern makeover som inte bara ser fantastisk ut utan också ökar fastighetens värde. Låt oss göra din pool till en stolt och fräsch del av ditt hem.

Linerbyte pool Stockholm

Poolrenovering i Stockholm – Ge din pool det kärleksfulla vården den förtjänar!

När din pool behöver kärleksfull vård och uppmärksamhet, vänd dig till Stockholm Poolservice. Vi är experterna som tar hand om allt, från reparationer till uppgraderingar. Med vårt team vid din sida kommer din pool att vara redo att njutas av i många år framöver. Kontakta oss nu för en kostnadsfri konsultation och låt oss göra din pooldröm till verklighet.

Anlita byggföretag för markarbete i Stockholm

Ny Poolvärmepump

Spara pengar och miljö med en ny poolvärmepump

Om din pool är 20 år gammal har tekniken för pooluppvärmning utvecklats avsevärt. Genom att granska ditt pooluppvärmningssystem kan du dra nytta av betydliga besparingar. Våra populära poolvärmepumpar använder inverterteknik för att ge en konstant temperatur och minska elförbrukningen markant. Vi erbjuder även poolvärmeväxlare som kan anslutas till din befintliga värmekälla, oavsett om det är el, ved, pellets, olja, värmepump eller solfångare. Elvärmare och solfångare är andra alternativ som kompletterar värmepumpen.

Sandfilter pool

Effektiv Poolrening med Sandfilter Pool: För En Klar och Ren Pool

Ett sandfilter för poolen är nyckeln till att upprätthålla kristallklart vatten och en hälsosam badmiljö. Med en sandfilterpool kan du enkelt och effektivt avlägsna oönskade partiklar och föroreningar från ditt poolvatten. Denna pålitliga teknologi använder ett lager av sand som filtrerar och rengör vattnet när det cirkulerar genom systemet. Sandfilterpooler är kända för sin hållbarhet och långvariga prestanda, vilket gör dem till en utmärkt investering för att säkerställa att din pool alltid är i toppskick. Upptäck fördelarna med sandfilterpooler och hur de kan göra poolskötseln enklare och mer effektiv.

Anlita byggföretag för markarbete i Stockholm

Varför Anlita oss?

Poolrenovering Stockholm

Vi på Stockholm Poolservice hjälper dig med alla dina poolrelaterade behov. Oavsett om du vill bygga en ny pool eller bara hålla din befintliga pool i toppskick finns vi här för att hjälpa dig. Med flera års erfarenhet inom poolbranschen vet vi vad som krävs för att hålla våra kunder nöjda. Så om du behöver råd om poolunderhåll eller funderar på att bygga en ny pool. Vi hjälper dig att få ut det mesta av ditt poolägande – Ett tryggt poolägande – är vårt motto på Stockholm Poolservice. Varför välja oss?

Fördelar med att Renovera Din Pool:

 • Förbättrad Säkerhet: Genom en poolrenovering kan du säkerställa att alla säkerhetsåtgärder är uppdaterade, inklusive reparation av eventuella skador eller brister som kan vara farliga för badande.
 • Ökad Energieffektivitet: Modernisering av ditt poolsystem kan inkludera energieffektiva komponenter och teknologier som minskar energiförbrukningen och därmed sänker dina driftskostnader.
 • Förbättrad Estetik: Renovering ger dig möjlighet att förnya poolens utseende med nya poolliner, kakel eller kantsten, vilket ger din pool en fräsch och attraktiv look.
 • Längre Livslängd: Genom att åtgärda eventuella skador och slitage förlänger du poolens livslängd och sparar pengar på lång sikt.
 • Ökat Nöje och Värde: En renoverad pool blir en mer njutbar plats för familj och vänner, samtidigt som det ökar värdet på din fastighet om du någonsin väljer att sälja.

 

Nackdelar/Problem om Du Inte Renoverar Din Pool:

 • Säkerhetsrisker: En äldre, dåligt underhållen pool kan vara farlig att använda på grund av potentiella skador eller brister i säkerhetsåtgärderna.
 • Ökade Underhållskostnader: En försummad pool kan kräva mer frekvent och dyrare underhåll för att hantera akuta problem som kan uppstå.
 • Nedsatt Energieffektivitet: Äldre poolsystem kan vara mindre energieffektiva, vilket resulterar i högre energikostnader över tid.
 • Dåligt Utseende: En försummad pool kan bli en ögonsten och ge en negativ inverkan på fastighetens övergripande utseende.
 • Minskad Fastighetsvärde: En dåligt underhållen pool kan sänka fastighetens värde och göra det svårare att sälja eller hyra ut den i framtiden.

Varför välja oss på Stockholm poolserivce

Expertis och Lång Erfarenhet: Stockholm Poolservice har en gedigen bakgrund och omfattande erfarenhet inom poolvård och underhåll. Detta innebär att du kan förvänta dig en högkvalitativ service som bygger på pålitlig expertis.

Tidsbesparing: Genom att anlita Stockholm Poolservice frigör du din egen tid. De tar hand om alla aspekter av poolvård, inklusive rengöring, kemisk balansering och reparationer, vilket ger dig mer tid att njuta av din pool utan bekymmer.

Förebyggande Underhåll: En av de viktigaste fördelarna med att använda Stockholm Poolservice är deras förmåga att upptäcka och lösa eventuella problem innan de utvecklas till kostsamma reparationer. Detta sparar dig pengar på lång sikt och håller din pool i utmärkt skick.

 

Kontakta våra experter på reparation av pooler

Ring oss idag! (+46)70 494 83 21

Senaste nyheterna

Vanliga frågor och svar

Här hittar du dom vanligaste frågor och svaren om poolrenovering av gammal pool.

Vad erbjuder Stockholm Poolservice när det gäller poolrenovering i Stockholm?

Svar: Vi erbjuder omfattande poolrenoveringstjänster i Stockholm, inklusive reparation av poolskador, uppgraderingar av poolutrustning och omgestaltning av poolområdet för att passa dina önskemål.

Kan ni hjälpa till med att renovera en gammal pool och göra den som ny igen?

Svar: Absolut! Våra experter har lång erfarenhet av att återställa gamla pooler till deras forna glans. Vi skapar skräddarsydda lösningar för att förvandla din gamla pool till något fantastiskt.

Vilka alternativ erbjuder ni för linerbyte för pooler?

Svar: Vi erbjuder ett brett utbud av lineralternativ för pooler, inklusive olika färger och mönster. Vårt linerbyte i Stockholm är en kostnadseffektiv och snabb lösning för att förnya din pool.

Hur lång tid tar det att slutföra en poolrenovering i Stockholm?

Svar: Tiden för poolrenovering kan variera beroende på omfattningen av projektet. Vi kan ge dig en mer exakt tidsram efter att ha utvärderat din pool och diskuterat dina önskemål.

Kan ni hjälpa till med att anpassa poolrenoveringen efter min budget?

Svar: Absolut! Vi arbetar nära med våra kunder för att skapa lösningar som passar deras budgetar. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika budgetnivåer och kan ge råd om kostnadseffektiva alternativ.

Hur kan jag komma i kontakt med Stockholm Poolservice AB för att diskutera min poolrenovering?

Svar: För att diskutera din poolrenovering i Stockholm kan du kontakta oss via telefon, e-post eller fylla i vårt kontaktformulär på vår webbplats. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med ditt projekt!