POOLÖVERDRAG – Beställ idag!

Skydda din Pool Idag med poolöverdrag!

Välkommen till Stockholm Poolservice AB, ditt pålitliga val för högkvalitativ poolservice. Skydda din pool med vårt pålitliga poolöverdrag för alla väderförhållanden. Beställ våra poolöverdrag med snabb leverans till dörren! Kontakta oss här!

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus och Tillit

Innovation & Expertis

Fördelar med poolöverdrag

Upptäck fördelarna med att uppgradera till ett nytt sandfilterpaket för din pool. Denna investering kan verkligen göra en betydande skillnad i din poolupplevelse. Oavsett om du har en fråga eller behöver hjälp kan du enkelt kontakta oss via Snabbkontakt! Vi hör av oss så fort vi bara kan!

Säkerhet

Renare vatten:

Enkel installation

Bekväm användning

Kostnadseffektivt

Minska underhållskostnader

Anpassningsbart

Fred i sinnet

Skydd mot väder och UV-strålar:

kundnojdhet stockholm poolservice

VÅRA OMDÖMEN

Läs vad våra nöjda kund tycker!

Vilka är vi?

1# Poolföretag
Stockholm Poolservice

När det handlar om poolöverdrag är Stockholm Poolservice AB ditt pålitliga val inom poolbranschen. Vårt dedikerade team av experter inom pool och arbetar outtröttligt för att erbjuda skräddarsydda, högkvalitativa lösningar som är utformade för att bevara och skydda din pool. Stockholm Poolservice AB är din förtroendegivande partner när det kommer till poolöverdrag, pooltak och alla dina pool- och service-behov. Se våra pooltillbehör här! Anlita proffs – Läs vilka tjänster vi är specialiserade på här!

  • Kundnöjdhet 97% 97%

Professionell Expertis

Säkerhet och Skötsel:

Kundfokus och Tillgänglighet

Skräddasydda lösningar

Hur vill du bli kontaktad?

Vi kontaktar er oftast inom 24 H

Boka gratis konsultation, hembesök och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta oftast inom  24 timmar.

Svensk kvalitet

Bra priser på poolprodukter

20 års erfarenhet

100% nöjd kundgaranti

Boka tjänst som är skräddarsydd utefter ditt behov. Fyll i formuläret idag.

Missa inte våra fantastiska erbjudanden

Köp Poolskydd online

Skydda din Investering med ett poolskydd skräddarsytt för ditt behov

Välkommen till den ultimata lösningen för att skydda din pool. Vårt poolöverdrag är designat för att säkerställa att din pool förblir ren och klar, samtidigt som det minskar underhållskostnaderna. Våra skräddarsydda poolskydd är tillverkade med högkvalitativa material som skyddar mot smuts, löv, och oönskade intrång. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda offertlösningar som passar just dina specifika behov. Det är enkelt att installera och tar bort stressen från att rengöra din pool regelbundet.

Poolöverdrag snabb leverans

Få mer tid att njuta av din pool! Köp med snabb leverans

Med vårt poolöverdrag behöver du inte längre ägna timmar åt att städa och underhålla din pool. Det skapar en skyddande barriär som förhindrar att skräp och löv hamnar i vattnet. Det innebär att du får mer tid att njuta av ditt poolområde med familj och vänner, istället för att arbeta med underhåll.

Dessutom hjälper vårt poolöverdrag till att hålla poolvattnet på en konstant temperatur och minska avdunstning, vilket sparar dig pengar på uppvärmningskostnader och vattenfyllning. Så du kan njuta av en behaglig badupplevelse året runt.

Solfolie – Bra priser

Flyter på vattenytan och
är lätt att lägga på och ta av! Spara pengar och miljö.

Vår solfolie är den perfekta lösningen för den miljömedvetna poolägaren. Med solfolie kan du öka poolvattnets temperatur och minska energiförbrukningen samtidigt som du minskar din koldioxidavtryck. Att köpa vårt solfolie är inte bara en kortvarig lösning, det är en investering i din pools långsiktiga hållbarhet. Genom att minska påverkan av väder och föroreningar kan du förlänga poolens livslängd och undvika dyra reparationer och utbyte.
Skydda din pool, spara tid och pengar, och njut av en kristallklar pool när du vill.

Poolskydd & poolöverdrag

Få det bästa poolskyddspriset och offert – Kontakta oss Nu!

Vårt mål är att göra poolskydd, poolöverdrag och solfolie prisvärt och tillgängligt för alla poolägare. Skydda din pool och din investering med oss! Med vårt poolöverdrag behöver du inte längre ägna timmar åt att städa och underhålla din pool. Dessutom hjälper vårt poolöverdrag till att hålla poolvattnet på en konstant temperatur och minska avdunstning, vilket sparar dig pengar på uppvärmningskostnader och vattenfyllning. Läs vad våra kunder säger här!

Anlita poolproffs idag!

Vi bygger och renoverar pooler, ser till att de är skinande rena, erbjuder skräddarsydd design, installerar avancerad utrustning, och förlänger poolens säsong. Få din kostnadsfria offert idag. Eller gratis konsultation! Du kan även ringa oss vis akuta problem!

Poolbyggnation

Bygger drömpool enligt dina önskemål.

Poolrenovering

Återställer och förnyar befintliga poolar.

Poolservice

Säkerställer poolens toppskick med rengöring.

Poolskydd och täckning

Ökar säkerheten med skydd på poolen.

Installation av utrustning

Installerar poolutrustning för bättre funktionalitet.

Poolrengöring & underhåll

Regelbunden rengöring och underhåll.

Poolkemikalier & tillbehör

Tillhandahåller poolkemikalier och tillbehör.

Poolvärmesystem

Förlänger poolsäsongen med värmesystem.

Senaste nyheterna

Vanliga frågor och svar

Vad är ett poolskydd?

Svar: Ett poolskydd är en säkerhetsanordning som används för att täcka över en pool och förhindra oavsiktlig tillträde, samt minska vattenavdunstning och skräp i poolen.

Vad är skillnaden mellan ett poolskydd och ett poolöverdrag?

Svar: Ett poolskydd är vanligtvis starkare och säkrare än ett poolöverdrag. Poolskydd är utformade för att förhindra oavsiktlig tillträde och används oftast som säkerhetsåtgärd. Poolöverdrag används främst för att skydda poolen mot smuts och skräp.

Hur fungerar solfolie för pooler?

Svar: Solfolie är en tunn, transparent film som läggs på poolens yta. Den hjälper till att öka vattnets temperatur genom att fånga solens värme och minimera vattenavdunstning. Anlita våra poolbyggare i Stockholm

Vad är det genomsnittliga priset för ett poolskydd?

Svar:Priset för ett poolskydd kan variera beroende på storlek, typ och tillverkare. Generellt sett kan priser variera från några tusen kronor till flera tiotusen kronor.

Kan jag få en offert för ett poolskydd?

Svar: Ja, de flesta poolskyddsföretag erbjuder offerttjänster. Du kan kontakta dem direkt eller fylla i en onlineformulär för att begära en offert baserat på dina poolens specifika behov. Läs mer om våra pool liners här!

Vad påverkar priset på ett poolskydd?

Svar: Priset på ett poolskydd kan påverkas av faktorer som poolens storlek, typen av poolskydd (säkerhetsskydd eller skydd mot smuts), materialkvalitet och tillägg som motoriserad öppning/stängning. Det är viktigt att få en skräddarsydd offert baserad på dina behov och önskemål. Gå till startsidan!