Pooltillbehör

Pooltillbehör med snabb leverans!

Uppgradera din pool med överlägsna svenska pooltillbehör till
ett överraskande pris – kvalitet och värde i ett.
Stockholm Poolservice AB

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus & Tillit

Innovation & Expertis

☀️ Nu Startar din poolresa med Stockholm poolservice! ☀️ En poolupplevelse av omsorg, kompetens och expertis. ☀️

Premiumprodukter till din
pool med snabb leverans till dörren!

Pooltillbehör

Pool Liners

Pooltillbehör

Poolstommar

Pooltillbehör

Poolkemi

Pooltillbehör

Poolskydd

Alla pooltillbehör du behöver till din pool

Maximera din poolglädje med rätt pooltillbehör! Från rengöring till belysning, vi har allt du behöver för en bekväm och underhållande simupplevelse. Utforska vårt sortiment idag! Klicka på produktrubrik! Eller här!

Pooltillbehör

Vilka är vi?

1# Poolföretag
Stockholm Poolservice

Stockholm Poolservice vet att nyckeln till att njuta av din pool till fullo är att ha rätt pooltillbehör till hands. Vår kollektion omfattar allt från poolrengöring och poolskydd för att säkerställa att ditt vatten är i bästa skick till poolbelysning och poolpumpar som skapar en inbjudande atmosfär. Oavsett om du är en hängiven simmare eller föredrar att koppla av vid poolkanten, har vi de perfekta pooltillbehören för att göra din upplevelse oförglömlig.
  • Kundnöjdhet 97% 97%

Professionell Expertis

Säkerhet och Skötsel:

Kundfokus och Tillgänglighet

Skräddasydda lösningar

VÅRA OMDÖMEN

Nöjda kundrecensioner

Proffsiga!

Bra service och information hela vägen. Stockholmpoolservice.se levererade inte bara en kvalitetsprodukt, utan även en fantastisk service som gjorde hela processen smidig och problemfri.

stockholm poolservice omdome

Gunnar Eriksson

Nöjdkund 19/6-2023

Imponerad!

Jag beställde en 4x8m pool från Stockholm Poolservice, och jag blev imponerad av den snabba leveransen som kom på utsatt dag. Jag är supernöjd med både leveransen och kundsupporten som jag har fått från Stockholm Poolservice.

Nöjd kund stockholm poolservice 1

Peter Almkvist

Nöjd kund 24/5 2022

Utmärkt!

En utmärkt investering för hela familjens välmående! Trevlig personal, snabb leverans, och teknikern som hjälpte med inkopplingen var en riktig räddare. Suveränt agerat och verkligen gjorde skillnad!
nojd kund stockholm poolservice

Anna Sjölund

Nöjdkund 21/5-2021

Pooltilbehör

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Poolskydd

Säkra din pool med våra innovativa poolskydd!

När det kommer till poolskydd, är din pools säkerhet och integritet vår prioritet. Våra avancerade poolskydd är utformade med state-of-the-art teknik för att säkerställa att din pool förblir ett tryggt och skyddat område. Oavsett om det är barn, husdjur eller oönskade intrång, våra poolskydd ger dig lugn och säkerhet.Med våra poolskydd kan du enkelt förebygga olyckor och bevara vattnets renhet. Vårt sortiment inkluderar manuella och automatiska poolskydd, skräddarsydda för din poolspecifika storlek och form. Investera i säkerhet och bekvämlighet med våra poolskydd.

Poolvärmare

Förhöj badupplevelsen med våra effektiva poolvärmare!

För att förlänga badsäsongen och göra din pool mer njutbar, behöver du en pålitlig poolvärmare. Våra energieffektiva värmare är utformade för att ge dig optimal temperaturkontroll och låga driftskostnader, vilket innebär längre och bekvämare simtider för hela familjen.
Med våra poolvärmare kan du njuta av varma och inbjudande bad oavsett vädret. Vår produktserie omfattar olika värmelösningar som är anpassade efter dina behov. Vår avancerade teknik ger snabb uppvärmning och minskar din energiförbrukning, vilket sparar pengar på sikt.

Poolpumpar

Håll din pool i toppskick med våra kraftfulla poolpumpar och filter!l

För att säkerställa en ren och klar pool, krävs effektiva pumpar och filter. Våra högpresterande produkter är konstruerade för att ta bort smuts, skräp och bakterier från ditt poolvatten, vilket ger dig en hälsosam och underhållsfri badupplevelse. Våra poolpumpar och filter är utrustade med avancerad teknik för att säkerställa effektiv cirkulation och filtrering av vattnet. Med mindre tid och ansträngning spenderad på poolskötsel, kan du fokusera på att njuta av din pool till fullo.

Poolfilter

Vård och underhåll av poolfilter för rent och friskt vatten

Ett poolfilter är nyckeln till att hålla ditt poolvatten klart och friskt. Poolfilter tar bort partiklar och föroreningar från vattnet, vilket skapar en hälsosam och njutbar badupplevelse. Det finns olika typer av poolfilter, inklusive sandfilter, patronfilter och diatoméjordfilter. Valet av filter beror på din pools storlek och dina specifika behov. För att se till att ditt poolfilter fungerar optimalt är det viktigt att rengöra och underhålla det regelbundet.

Poolrobotar

Automatisera din poolvård med våra smarta poolrobotar!

För att göra poolskötseln ännu enklare och bekvämare, erbjuder vi innovativa poolrobotar. Dessa smarta enheter är designade för att rengöra din pool effektivt och självständigt, vilket sparar din tid och energi.Med våra poolrobotar behöver du inte längre slösa tid på manuell rengöring. De är utrustade med avancerad sensor- och rengöringsteknik för att säkerställa att din pool alltid är i toppskick. Överlåt skötseln åt tekniken och njut av din pool på ditt eget sätt.

Poolbelysning

Skapa magisk atmosfär med våra poolbelysning!”

Vår poolbelysning är den perfekta lösningen för att förvandla din pool till en magisk plats när solen går ner. Med energieffektiva och färgskiftande LED-lampor kan du skapa en stämning som passar din sinnesstämning och förlänga badsäsongen till kvällstid. Med våra innovativa poolbelysningssystem kan du njuta av poolpartyn och avkoppling i en ny dimension. Skapa en inbjudande miljö och gör din pool till ett centrum för nattliv och avkoppling.

Poolstegar

Säkerhet och stil med våra poolstegar!

Våra poolstegar är designade med fokus på både säkerhet och stil. Med högkvalitativa material och robust konstruktion, ger de dig enkel åtkomst till din pool samtidigt som de förhöjer dess utseende.Vi vet att säkerhet är viktig, och våra poolstegar är utformade för att göra din pool till en säkrare plats för hela familjen. Dessutom har de en modern design som passar perfekt in i din pools estetik

Pooltak

Skydda din pool med våra pålitliga pooltäckningar!

Våra pooltäckningar är designade för att skydda din pool mot väder, smuts och löv, vilket minskar underhållsbehovet och sparar dig pengar. De ger också en extra säkerhetsnivå för att förhindra oönskad åtkomst. Med våra pooltäckningar kan du förlänga livslängden på din pool och minska värmeförlusten. De är en investering i både komfort och ekonomi, och de ger dig friheten att njuta av din pool när du vill.

POOLSTOMMAR

Starka och hållbara poolstommar för varaktig glädje!

Val av poolstomme kan variera beroende på unika komponenter som markförhållanden, placering, storlek och form. En hållbar poolstomme är grundläggande för poolens långsiktiga kvalitet. Våra poolstommar är byggda med högkvalitativa material och avancerad teknik för att säkerställa att din pool är stabil och tålig under många år framöver. Med våra poolstommar behöver du inte oroa dig för skador eller slitage. De är konstruerade för att klara alla påfrestningar som en pool kan utsättas för, och de ger dig trygghet och glädje över tid.

Pool liners

Förnya din pool med våra eleganta pooliners!

Stockholm Poolservices pool liners är utvecklade i syfte att tåla mycket och långvarigt slitage. Vi skräddarsyr liners anpassat efter din pool och svetsar duken i sömmarna för att undvika läckage. Våra pool liners är dimensionbeständiga, står emot UV-ljus och alla typer av väder och algväxt. Om du letar efter ett enkelt sätt att förnya din pool och ge den en ny estetisk dimension, är våra pooliners svaret. Med olika mönster och färger kan du anpassa din pool precis som du vill.

Pooltillbehör Stockholm

Expertis och Kvalitet För Varje Poolbehov – Se vår sortiment

Stockholm Poolservice vet att nyckeln till att njuta av din pool till fullo är att ha rätt pooltillbehör till hands. Vår kollektion omfattar allt från poolrengöring och poolskydd för att säkerställa att ditt vatten är i bästa skick till poolbelysning och poolpumpar som skapar en inbjudande atmosfär. Oavsett om du är en hängiven simmare eller föredrar att koppla av vid poolkanten, har vi de perfekta pooltillbehören för att göra din upplevelse oförglömlig.

Pooltillbehör Online

Bekvämt och
Kvalitativt Urval för Din Pool

Utforska vårt omfattande utbud av pooltillbehör online och njut av bekvämligheten att handla från ditt hem. Vår kvalitetskontrollerade samling inkluderar allt från poolskydd och underhållsverktyg till lekfulla tillbehör för barn. Våra konkurrenskraftiga priser och smidiga leveranser garanterar en problemfri upplevelse.

Pool Tillbehör med Kvalitet

Investera i Hållbara Lösningar för Din Pool

Välj pooltillbehör med kvalitet för att säkerställa att din pool förblir en långvarig källa till njutning. Vi erbjuder noggrant utvalda produkter som är kända för sin pålitlighet och lång livslängd. Upptäck vår kollektion av poolfiltretillbehör, poolrobotar och andra högpresterande alternativ som är skapade för att hålla din pool i toppskick år efter år.

Senaste nyheterna

Vanliga frågor och svar

Vilka är de mest grundläggande pooltillbehören jag behöver?

Svar: De mest grundläggande pooltillbehören inkluderar poolskydd, en poolpump, poolkemikalier för vattenrening och poolrengöringsverktyg som borstar och skimmernät.

Vad är skillnaden mellan en sandfilter och en patronfilter för poolen?

Svar: Ett sandfilter använder sand som filtreringsmedium och kräver periodiskt underhåll genom att skölja och byta sanden. En patronfilter använder utbytbara filterpatroner som är enklare att rengöra och byta ut..

Vilken typ av poolbelysning rekommenderas för att skapa en inbjudande atmosfär vid poolen?

SvarLED-poolbelysning är populär för att skapa en inbjudande atmosfär vid poolen. Den är energieffektiv och erbjuder olika färgalternativ och ljuseffekter.

Hur kan jag förlänga livslängden på mina pooltillbehör?

Svar: För att förlänga livslängden på dina pooltillbehör bör du utföra regelbundet underhåll, rengöring och lagring enligt tillverkarens rekommendationer. Skydda även dina tillbehör från väder och UV-strålning när de inte används.

Kan jag använda en poolrobot i alla typer av pooler?

Svar: Ja, de flesta poolrobotar är utformade för att fungera i olika typer av pooler, inklusive in- och ovanjordspooler. Det är viktigt att välja en poolrobot som passar din poolstorlek och typ för bästa resultat.

ad är fördelarna med att köpa pooltillbehör online jämfört med i fysiska butiker?

Svar: Att köpa pooltillbehör online ger dig ett brett utbud att välja från, bekvämlighet att handla när som helst, prisjämförelser och recensioner från andra kunder. Det kan också vara mer kostnadseffektivt och tidsbesparande än att besöka fysiska butiker.