POOLTAK Stockholm – Beställ idag!

Skydda poolen året om med Premium Pooltak

Välkommen till Stockholm Poolservice AB, ditt pålitliga val för högkvalitativ poolservice. Skydda din pool med vårt pålitliga poolöverdrag för alla väderförhållanden. Beställ pooltak med snabb leverans till dörren! eller få pooltak istallerat i Stockholm. Kontakta oss här!

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus och Tillit

Innovation & Expertis

Fördelar med pooltak på poolen

Ett pooltak ger skydd mot skräp, minskar underhållskostnader, förlänger badsäsongen och skapar en bekväm utomhusmiljö för avkoppling och bad i alla väder. Kontakta oss för ett hembesök eller offert! Behöver du hjälp fort så klicka på snabbkontakt här »

Skyddar din pool

Förlänger badsäsongen

Sparar på energikostnader

Minskar kemikalieanvändning

Ökar säkerheten

Minskad vattenförångning

Minska underhållskostnader

Skapar en bekväm utomhusmiljö

Längre livslängd på poolutrustning

Ökar fastighetens värde

kundnojdhet stockholm poolservice

VÅRA OMDÖMEN

Läs vad våra nöjda kund tycker!

Vilka är vi?

1# Poolföretag
Stockholm Poolservice

När det gäller pooltak är Stockholm Poolservice AB ditt pålitliga val inom poolbranschen. Vårt dedikerade team av experter inom pooler strävar konstant efter att erbjuda skräddarsydda, högkvalitativa lösningar som syftar till att bevara och skydda din pool. Stockholm Poolservice AB är din förtroendeingivande partner när det kommer till pooltak och alla dina poolbehov. Anlita proffs på bygga pool totalentreprenad i Stockholm!

  • Kundnöjdhet 97% 97%

Professionell Expertis

Säkerhet och Skötsel:

Kundfokus och Tillgänglighet

Skräddasydda lösningar

Hur vill du bli kontaktad?

Vi kontaktar er oftast inom 24 H

Boka gratis konsultation, hembesök och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta oftast inom  24 timmar.

Svensk kvalitet

Bra priser på poolprodukter

20 års erfarenhet

100% nöjd kundgaranti

Boka tjänst som är skräddarsydd utefter ditt behov. Fyll i formuläret idag.

Missa inte våra fantastiska erbjudanden

Pooltak – Köp online

Förvandla Din Pool med Ett Pooltak som Förändrar Allt!

Men det blir ännu bättre – vårt pooltak är överraskande prisvärt! Du behöver inte längre oroa dig för höga kostnader eller krånglig installation. Sluta oroa dig för höga uppvärmningskostnader och regniga dagar – med vårt prisvärda pooltak kan du njuta av din pool året om, utan att spräcka din plånbok.Med våra pooltak kan du njuta av din pool när som helst. Skydda din pool mot löv, skräp och oönskad nedsmutsning, samtidigt som du sparar tid på underhåll. Läs mer om våra poolöverdrag här!

Pooltak 4X8

Sätt Din Pool i Centrum med Vårt Pooltak 4X8

Drömmer du om att göra din poolområde till en elegant utomhusmiljö? Vårt Pooltak 4X8 är den ultimata lösningen. Oavsett om du har en rektangulär, rund eller oval pool, vårt pooltak 4X8 ger dig det utrymme du behöver för att njuta av din poolområde i alla väder. Tillverkat med högkvalitativa material som är byggda för att hålla över tid, kommer detta pooltak att skydda din pool och göra den till en samlingsplats för familj och vänner i årtionden framöver.

Billiga pooltak

Gör Din Pool Drömpool med Vårt Billiga Pooltak!

Du har alltid drömt om en pool i din trädgård, men har varit orolig för kostnaderna. Med vår prisvärda lösning kan du äntligen förverkliga din dröm om en pool i din trädgård utan att kompromissa med kvaliteten eller funktionaliteten. Det skyddar din pool mot skräp, väder och oönskade besökare, samtidigt som det förlänger din badsäsong och minskar underhållskostnaderna.

Senaste nyheterna

Vanliga frågor och svar

Vad är ett pooltak och varför behöver jag det?

Svar: Ett pooltak är en struktur som täcker din pool och skyddar den från skräp, insekter och väderpåverkan. Det förlänger badsäsongen och minskar underhållskostnaderna genom att hålla vattnet rent och varmt.

Finns det prisvärda alternativ för pooltak?

Svar:Ja, det finns billiga pooltak tillgängliga som erbjuder utmärkt kvalitet och funktionalitet. Du behöver inte spendera en förmögenhet för att skydda din pool och förlänga badsäsongen. Läs mer om våra pool liners här!

Vad är fördelarna med ett pooltak 4X8?

Svar: Ett pooltak 4X8 är idealiskt för mindre och medelstora pooler. Det ger tillräckligt med utrymme för att njuta av poolområdet i alla väder samtidigt som det har en kompakt och attraktiv design.

Kan jag installera ett pooltak själv?

Svar: Installation av ett pooltak kan vara en komplicerad process och kräver ofta professionell hjälp för att säkerställa korrekt installation och säkerhet. Det är bäst att kontakta experter för installationen.

Hur underhåller jag mitt pooltak?

Svar: Underhåll av ett pooltak innebär regelbunden rengöring och inspektion. Ta bort löv, skräp och snöbelastning när det behövs. Se också till att mekaniska delar fungerar korrekt.

Vilka material används vanligtvis för pooltak?

Svar:Pooltak tillverkas vanligtvis av material som aluminium, glasfiberförstärkt plast (GRP), och polykarbonat. Dessa material är lätta, hållbara och resistenta mot väderpåverkan. Valet beror på dina behov och önskemål.!