erbjudande vårstart pool stockholm

10% Erbjudande på vårstart av poolen

Missa inte! Få 10% rabatt på våröppning – Stockholm Poolservice

Ta del av vår exklusiva erbjudande och ge din pool en perfekt start på säsongen! Missa inte chansen att få 10% rabatt på våröppningen med Stockholm Poolservice. Med vårt erfarna team och högkvalitativa service är vi redo att säkerställa att din pool är redo för sommaren. Skynda dig att boka din våröppning idag och njut av en säker och strålande pool till ett oslagbart pris! (Erbjudandet gäller fram till 31/3 2024) Ring vid frågor 070 494 83 21 eller få en kostnadsfri offert redan idag!

Allt du behöver veta om att öppna din pool för säsongen

Att öppna poolen för säsongen är en spännande tid för alla poolägare. Det är dock viktigt att göra det på rätt sätt för att säkerställa en säker och hälsosam badmiljö. Här är en guide för att hjälpa dig att öppna din pool och få den redo för sommaren.

Förberedelse och Rengöring

Innan du börjar öppna din pool är det viktigt att förbereda den genom att rengöra den ordentligt. Detta kan innebära att ta bort eventuellt löv och skräp från poolens yta, rengöra filter och pumpar och testa vattenkvaliteten. Att ha en ren och välskött pool innan du öppnar den för säsongen kommer att göra hela processen smidigare.

Efter att du har rengjort poolen är det också viktigt att kontrollera poolens utrustning och se till att allt fungerar korrekt. Detta kan inkludera att kontrollera pumpar, filter, och andra system för att säkerställa att de är i gott skick och redo att användas.

Återfyllning och Kemisk Behandling

Nästa steg i att öppna din pool är att fylla den med vatten och behandla den med kemikalier för att balansera pH-nivån och döda eventuella bakterier eller alger. Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner när det gäller kemisk behandling och att använda rätt mängd och typ av kemikalier för din pool.

Efter att du har tillsatt kemikalier är det viktigt att låta vattnet cirkulera i några timmar för att säkerställa att kemikalierna sprids jämnt i poolen. Det kan också vara en bra idé att testa vattenkvaliteten regelbundet och göra eventuella justeringar för att säkerställa en säker och hälsosam badmiljö.

Missa även inte vår kampanj på Pahlens poolvärmepumpar!

30 erbjudande poolvarmepump pahlen

Kontroll av Säkerhet och Utrustning

Innan du öppnar din pool för användning är det viktigt att kontrollera att all säkerhetsutrustning är på plats och fungerar korrekt. Detta kan innefatta att kontrollera att poolens räcken och steg är säkra och stabila, att poolens område är ordentligt inhägnat och att eventuella säkerhetsdörrar eller grindar fungerar som de ska.

Det är också viktigt att se till att all poolutrustning är i gott skick och redo att användas. Detta kan innebära att kontrollera pumpar, filter, och andra system för att säkerställa att de fungerar korrekt och att eventuella fel åtgärdas innan poolen används.

Öppning av Poolområdet och Färdigställande

När din pool är ren, balanserad och klar att användas är det dags att öppna poolområdet och göra det redo för sommaren. Detta kan innebära att sätta ut solstolar och parasoller, att ställa upp eventuella leksaker eller flytande enheter och att göra eventuella sista justeringar för att skapa en säker och inbjudande miljö för badare.

Det är också en bra idé att ha några poolregler på plats för att säkerställa en säker och rolig upplevelse för alla som använder poolen. Detta kan inkludera att sätta upp regler för användning av simleksaker, att uppmana till badmössor för barn och att se till att alla badare är medvetna om poolens djup och eventuella faror.

Fakta om Poolöppning

 1. pH-balans: Att hålla poolens pH-nivå balanserad är avgörande för att säkerställa en säker och hälsosam badmiljö. En idealisk pH-nivå för poolvatten ligger mellan 7,2 och 7,6. Källa
 2. Kemisk behandling: Att använda rätt kemikalier i rätt mängd är avgörande för att hålla poolvattnet rent och klart. Vanliga kemikalier som används för poolbehandling inkluderar klor, brom och algicider. Källa
 3. Säkerhetsutrustning: Att ha korrekt säkerhetsutrustning på plats, som räcken, steg och säkerhetsgrindar, är avgörande för att förhindra olyckor och skador i och runt poolen. Källa
 4. Poolöppningskostnader: Kostnaden för att öppna en pool för säsongen kan variera beroende på faktorer som poolens storlek, befintligt skick och nivå av förberedelse som krävs. Källa
 5. Underhåll och rengöring: Att regelbundet underhålla och rengöra din pool är avgörande för att säkerställa dess långsiktiga funktion och hållbarhet. Detta kan innebära att rengöra filter, borsta poolväggar och testa vattenkvaliteten regelbundet. Källa

Vanliga Frågor och Svar om Poolöppning

 1. Hur ofta behöver jag testa vattenkvaliteten i min pool?
  Det är bäst att testa vattenkvaliteten i din pool minst en gång i veckan under säsongen för att säkerställa en säker och hälsosam badmiljö.
 2. Hur länge tar det att öppna en pool för säsongen?
  Tiden det tar att öppna en pool kan variera beroende på faktorer som poolens storlek, befintligt skick och nivå av förberedelse som krävs, men det kan vanligtvis ta några dagar att en vecka att slutföra processen.
 3. Vilka kemikalier behöver jag använda för att öppna min pool?
  De vanligaste kemikalierna som används för att öppna en pool inkluderar klor, algicider och pH-justerare för att balansera vattenkvaliteten.
 4. Är det nödvändigt att anlita en professionell för att öppna min pool?
  Det är möjligt att öppna en pool själv om du har kunskap och erfarenhet, men många poolägare väljer att anlita en professionell för att säkerställa att arbetet utförs korrekt och effektivt.
 5. Vad är den optimala temperaturen för poolvatten?
  Den optimala temperaturen för poolvatten för de flesta människor ligger mellan 25°C och 28°C för en behaglig badupplevelse.

Boka ett förutsättningslöst möte

Skapa din drömpool idag genom att boka ett förutsättningslöst möte för pooltjänster. Låt oss ta hand om din pool och ge dig den avkoppling du förtjänar!.

Kontakta oss!

stockholm poolservice logotyp

Välkommen till Stockholm Poolservice AB

Adress
Lavretsvägen 30, 147 63 UTTRAN

Organisationsnummer
556973-7157