Pooltjänster Stockholm

Kvalitativa pooltjänster i Stockholm

Välkommen till Stockholm Poolservice AB, ditt pålitliga val för högkvalitativ poolservice. Anlita proffs med 20 år i branschen. Beställ alla våra poolprodukter med snabb leverans till dörren! Kontakta oss här!

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus och Tillit

Innovation & Expertis

Komma i kontakt

$

Skicka ett meddelande

$

Besök vårt kontor

$
kundnojdhet stockholm poolservice

VÅRA OMDÖMEN

Läs vad våra nöjda kund tycker!

POOLBYGGNATION

Drömmer du
om att bygga pool?

Vi på Stockholm Poolservice erbjuder helhetslösningar inom poolbyggnation i Stockholm anpassade efter just dina behov. Att planera och bygga pool kräver god kunskap inom allt från markförhållanden, placering och konstruktion till underhållning. Med din vision och vår expertis skapar vi drömpoolen tillsammans.

POOLRENOVERING

Är din pool i behov av ett riktigt ansiktslyft?

En pool som inte servas eller underhålls resulterar ofta i skador och behov av renovering. Inga projekt är för stora eller för svåra för oss på Stockholm Poolservice. Vi tar oss an alla typer av renoveringsprojekt och garanterar ett snyggt och kvalitativt resultat! Anlita oss för poolrenovering i Stockholm!

Poolservice

Vi hjälper dig att underhålla & serva din pool

När det gäller att bevara skönheten och funktionaliteten i din pool är vår poolservice din bästa vän. Vårt dedikerade team av experter är här för att ta hand om alla dina poolbehov, från regelbunden rengöring och underhåll till snabba reparationer och professionell rådgivning. Med vår poolservice i Stockholm kan du slappna av och njuta av din pool med förtroendet att den alltid kommer att vara i toppskick. Låt oss göra det hårda arbetet åt dig, så att du kan fokusera på att skapa minnen i din friska och strålande pool. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vår poolservice kan ta din poolupplevelse till en helt ny nivå.

VÅRSTART &VINTERSTÄGNING

Är din pool i behov av ett riktigt ansiktslyft?

Vårstart och vinterstängning av din pool är kritiska ögonblick i poolägandet, och vi är här för att göra dessa övergångar så enkla och problemfria som möjligt. Vi tar hand om allt, från att kontrollera och balansera vattenkemin till att skydda och förvara dina poolutrustningar. Oavsett om du längtar efter sommarsol eller är redo att ta itu med vintern, är våröppning och vinterstängningstjänsterna hos oss det rätta valet för att försäkra dig om en problemfri poolupplevelse året runt.

Senaste nyheterna

Anlita poolproffs idag!

Vi bygger och renoverar pooler, ser till att de är skinande rena, erbjuder skräddarsydd design, installerar avancerad utrustning, och förlänger poolens säsong. Få din kostnadsfria offert idag. Eller gratis konsultation! Du kan även ringa oss vis akuta problem!

Poolbyggnation

Bygger drömpool enligt dina önskemål.

Poolrenovering

Återställer och förnyar befintliga poolar.

Poolservice

Säkerställer poolens toppskick med rengöring.

Poolskydd och täckning

Ökar säkerheten med skydd på poolen.

Installation av utrustning

Installerar poolutrustning för bättre funktionalitet.

Poolrengöring & underhåll

Regelbunden rengöring och underhåll.

Poolkemikalier & tillbehör

Tillhandahåller poolkemikalier och tillbehör.

Poolvärmesystem

Förlänger poolsäsongen med värmesystem.

Vanliga frågor och svar

Hur lång tid tar det att bygga en pool?

Svar: Tiden varierar beroende på pooltyp och storlek, men vanligtvis tar det några veckor till månader att slutföra en poolbyggnation.

Vad är kostnaden för att bygga en pool?

Svar: Priset beror på faktorer som pooltyp, storlek och materialval. En professionell poolbyggnadsfirma kan ge dig en kostnadsbedömning.

När är det rätt att renovera min pool?

Svar: Poolrenovering kan vara nödvändig om din pool visar tecken på slitage, läckage eller om du vill uppgradera dess utseende eller funktion.

Vad kan jag förvänta mig under en poolrenovering?

Svar: En poolrenovering kan innebära reparation av skador, utbyte av liner, uppgradering av poolutrustning och förbättringar av estetiken.

Hur ofta behöver jag använda poolservice?

Svar: Reguljär poolservice rekommenderas månatligt eller enligt säsong för att bibehålla vattenkvaliteten och poolens funktion.

Vad inkluderar en typisk poolservice?

Svar: En poolservicetekniker rengör poolen, kontrollerar och balanserar vattenkemin, underhåller poolutrustning och gör nödvändiga reparationer.