POOLSERVICE STOCKHOLM

Behöver du
underhåll av poolen?

Upplev kristallklart vatten och smidig poolhantering med våra pooltjänster. Lita på Poolservice Stockholm för professionell poolvård och njut av en bekymmersfri badsäsong. Kontakta oss här!

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus och Tillit

Innovation & Expertis

Komma i kontakt

$

Skicka ett meddelande

$

Besök vårt kontor

$

Ska du bygga pool?

Vi bygger thermopooler! Installerat och klart! Från början till färdig pool! Få offert på din drömpool idag!

Poolrenovering

Gammal pool blir som ny! Efter ett antal år så kan din pool behöva lite omsorg. Få offert på vår poolrenovering nu!

Rent vatten med ny poolpump

Dags för Poolservice?

Boka möte / Hembesök

utrustning till din pool

Anlita Proffs på Poolservice

Ditt Första Steg Mot En Perfekt Pool

Vi förvandlar din pool till ett glittrande paradis där varje dopp blir en frisk och avkopplande upplevelse. Så säg adjö till bekymren och låt Stockholm Poolservice AB göra din pool till en dröm som blir verklighet. Låt oss uppfylla dina drömmar!.

HJÄLP VID AKUTA PROBLEM

ÖVRIG SERVICE
OCH RENOVERING

Vi förstå att plötsliga poolproblem, såsom en pump eller ett filter som slutar fungera, kräver omedelbar hjälp. Ring oss på 070-494 83 21 för snabb poolreparation och pålitlig service. Behöver du hjälp fort så klicka på:
Snabbkontakt här »

Service spabad

Svetsad liner

Byte av vattenpump

Värmepump byten

Tätning av systemet

Byte av liner

Byte av poolkonstruktion

Byte av belysning

Rengöring av sand i filtret

Byte av vatten i poolen

kundnojdhet stockholm poolservice

VÅRA OMDÖMEN

Läs vad våra nöjda kund tycker!

Stockholm poolservice

Poolservice Stockholm

Få en kostnadsfri offert eller gratis konsultation!

Är du på jakt efter pålitlig poolservice i Stockholm? Välkommen till Stockholm Poolservice, din partner för att förvandla din pool till en fridfull oas. Kontakta oss idag för din kostnadsfria offert eller gratis konsultation! Vår erfarna personal är specialiserad på ett brett utbud av pooltjänster, såsom rengöring, underhåll och reparationer. Säkra din poolglädje med Stockholm Poolservice – kontakta oss nu för att komma igång!

 • Kundnöjdhet 97% 97%

Professionell Expertis

Säkerhet och Skötsel

Kundfokus och Tillgänglighet

Skräddasydda lösningar

Hur vill du bli kontaktad?

Vi kontaktar er oftast inom 24 H

Boka gratis konsultation, hembesök och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta oftast inom  24 timmar.

Svensk kvalitet

Bra priser på poolprodukter

20 års erfarenhet

100% nöjd kundgaranti

Boka tjänst som är skräddarsydd utefter ditt behov. Fyll i formuläret idag.

Missa inte våra fantastiska erbjudanden

Stockholm Pooolservice

Varför välja oss

När du väljer Stockholm Poolservice, får du fördelarna av professionell expertis, skräddarsydda lösningar och en dedikerad kundfokuserad inställning. Låt oss hjälpa dig att ta hand om din pool och göra den till en källa till njutning i ditt hem..

Professionell Expertis:

Stockholm Poolservice erbjuder professionell expertis inom poolunderhåll och -renovering. Vårt kunniga team har lång erfarenhet av att arbeta med pooler och har en djup förståelse för de specifika utmaningarna som Stockholms klimat kan innebära för poolägare. När du väljer oss kan du vara säker på att din pool kommer att skötas och underhållas på bästa möjliga sätt.

Skräddarsydda Lösningar

Vi förstår att varje pool och varje poolägares behov är unika. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just din pools krav och din budget. Oavsett om du behöver en omfattande renovering, regelbunden service eller en helt ny poolbyggnation, kan vi skapa en plan som är anpassad efter dig.

Kundfokus och Tillgänglighet

Vår högsta prioritet är våra kunder. Vi strävar efter att erbjuda enastående kundservice och är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och bekymmer. Med Stockholm Poolservice får du inte bara högkvalitativt arbete, utan också en pålitlig partner som finns där för dig när du behöver det.

Rengöring av pool  Stockholm

Poolservice Stockholm
– Expertvård för Din Pool

Poolägare, om du äger en pool i Stockholm är det avgörande att du tar hand om den på rätt sätt för att säkerställa dess långvariga hållbarhet och optimala funktion. Vi på Stockholm poolservice har över 20 års branscherfarenhet och är här för att erbjuda dig den mest pålitliga och professionella poolservicen i hela Stockholm. Läs vidare för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att maximera livslängden på din pool och undvika dyra reparationer.

Anlita byggföretag för markarbete i Stockholm

Skräddarsydd serviceplan pool

Skapa en Dröm Pool-Oas
med Vår Poolservice i Stockholm

Vi förstår att varje pool är unik, och därför erbjuder vi skräddarsydda serviceplaner som passar dina behov och din budget. Vår dedikation till att ge en personlig touch till varje projekt gör oss till det självklara valet för poolservice i Stockholm. Kontakta oss idag för att skapa din skräddarsydda plan.

Anpassade serviceplaner för alla pooltyper

Flexibel tidtabell som passar din livsstil

Personlig rådgivning och support

Poolrengöring Stockholm

Professionell Poolservice i Stockholm
för Ren och Krystallklar Njutning

Vi på Poolservice Stockholm är din bästa partner för att hålla din pool i toppskick. Med vår expertis och långa erfarenhet är vi specialiserade på att ge din pool den kärlek och omsorg den förtjänar. Oavsett om du behöver regelbunden underhåll eller akut reparation, är vi här för att göra din poolupplevelse så glittrande och bekymmersfri som möjligt. Slappna av och njut med förtroende med Poolservice Stockholm vid din sida.

Anlita byggföretag för markarbete i Stockholm

Poolrengöring Stockholm

Skapa en Dröm Pool-Oas
med Vår Poolservice i Stockholm

Längtar du efter att förvandla din trädgård till en fridfull oas med en välunderhållen pool? Då har du kommit rätt! Poolservice Stockholm AB är din partner för att göra drömmen till verklighet. Med vår expertis inom poolservice och trädgårdsdesign kan vi förvandla din utomhusmiljö till en plats för avkoppling och skönhet. Kontakta oss idag och låt oss skapa din egen pool-oas.

Poolunderhåll Stockholm

Säker och Bekymmersfri Poolhantering i Stockholm

Skapa din drömresa till ett nytt hem med vår expertis inom markarbete. Markarbetet är själva grundstenen i ditt kommande hem, både bokstavligt och bildligt. Hos Grünewalds är vi redo att guida dig genom denna spännande resa med vår expertkunskap om markarbete och dess avgörande roll i hela byggprocessen.
Anlita byggföretag för markarbete i Stockholm

STOCKHOLM POOLSERVICE

Vi på Stockholm Poolservice hjälper dig med alla dina poolrelaterade behov. Oavsett om du vill bygga en ny pool eller bara hålla din befintliga pool i toppskick finns vi här för att hjälpa dig. Med flera års erfarenhet inom poolbranschen vet vi vad som krävs för att hålla våra kunder nöjda. Så om du behöver råd om poolunderhåll eller funderar på att bygga en ny pool. Vi hjälper dig att få ut det mesta av ditt poolägande – Ett tryggt poolägande – är vårt motto på Stockholm Poolservice.

Expert Poolrengöring

Håll din pool gnistrande ren och inbjudande med vår expertpoolrengöring. Vårt team av utbildade tekniker kommer regelbundet att rengöra din pool, ta hand om skräp, och se till att vattnet är kristallklart. Med vår noggranna rengöring kan du vara säker på att din pool alltid är redo för en uppfriskande dopp.

 

 • Expertpoolrengöring för en gnistrande ren pool
 • Regelbunden rengöring och skräpavlägsnande
 • Kristallklart vatten med noggrann rengöring
 • Högkvalitativ poolrengöringstjänst
 • Effektiv borttagning av alger och bakterier, optimalt kemiskt balans för säkert vatten

Poolreparation och Underhåll

Vi är inte bara experter på rengöring, vi är också din pålitliga partner för poolreparation och underhåll i Stockholm. Om din pool behöver reparation, utbyte av utrustning eller om du vill uppgradera din pool med nya funktioner, så är vi här för att hjälpa dig. Lita på oss för att hålla din pool i toppskick.

 

 • Snabb och pålitlig reparationstjänst
 • Uppgradera din pool med modern teknik
 • Poolreparation, utrustningsbyte och uppgraderingar
 • Pålitlig partner för poolreparation och underhåll i Stockholm
 • Snabb och pålitlig reparationstjänst
  Uppgradera din pool med modern teknik
 • Regelbundet underhåll för långvarig prestanda

Fördelar med
Poolservice i Stockholm:

Expertis och Erfarenhet: Stockholm Poolservice har lång erfarenhet och expertis inom poolvård och underhåll, vilket garanterar högkvalitativ service.

Tidsbesparing: Anlita Stockholm poolservice och frigör din tid. De tar hand om allt, inklusive rengöring, kemisk balans och reparationer.

Förebyggande Underhåll: Stockholm Poolservice kan identifiera och lösa problem innan de blir kostsamma reparationer, vilket sparar pengar i det långa loppet.

Säkerhet och Renhet: Professionell rengöring och balansering av poolvatten säkerställer en trygg och hälsosam badmiljö för dig och din familj.

Anpassade Serviceplaner: Många företag erbjuder skräddarsydda serviceplaner som kan anpassas till din pools specifika behov och din budget.

Kontakta våra experter för poolservice i Stockholm

Ring oss idag! (+46)70 494 83 21

Senaste nyheterna

Vanliga frågor och svar

Hur ofta bör jag rengöra min pool?

Svar: Det rekommenderas att rengöra din pool minst en gång i veckan under säsongen. Under vintermånaderna kan du göra det mindre frekvent.

 

Vad är den ideala pooltemperaturen?

Svar: Den ideala pooltemperaturen varierar beroende på personlig preferens, men de flesta föredrar en temperatur mellan 26 och 28 grader Celsius.

Hur länge tar det att installera ett pooltillbehör?

Svar: Installationshastigheten beror på typen av tillbehör och komplexiteten i installationen. Vanligtvis tar det några timmar att installera de flesta tillbehör.

Kan jag använda klorfria poolrengöringsalternativ?

Svar: Ja, det finns klorfria alternativ tillgängliga för poolrengöring. Dessa är mindre aggressiva mot ögon och hud.önskemål.

Vad är kostnaden för att reparera en pool i Stockholm?

Svar: Kostnaden för poolreparation varierar beroende på skadans omfattning. Det är bäst att kontakta ett poolserviceföretag för en exakt uppskattning.

Hur kan jag komma i kontakt med Stockholm Poolservice AB för att diskutera min poolrenovering?

Svar: För att diskutera din poolrenovering i Stockholm kan du kontakta oss via telefon, e-post eller fylla i vårt kontaktformulär på vår webbplats. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med ditt projekt!