Poolbyggnation stockholm

Skapa Drömsemester Hemma!

Missa inte! 20% Kampanj just nu! Bygga din drömpool redan i år!

Proffs på poolbyggnationer i Stockholm! Få din drömpool
på plats våren 2024!  Få kostnadsfri offert!

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus och Tillit

Innovation & Expertis

Komma i kontakt

$

Skicka ett meddelande

$

Besök vårt kontor

$

Ska du bygga pool?

Vi bygger thermopooler! Installerat och klart! Från början till färdig pool! Få offert på din drömpool idag!

Poolrenovering

Gammal pool blir som ny! Efter ett antal år så kan din pool behöva lite omsorg. Få offert på vår poolrenovering nu!

Rent vatten med ny poolpump

Dags för Poolservice?

Boka möte / Hembesök

utrustning till din pool

Anlita Proffs på Poolbyggnation

Din gamla Pool blir som ny!

Stockholm Poolservice AB är din partner för att förvandla din trädgård till en fristad av ren njutning. Med vårt professionella team inom poolbyggnationer mitt i Stockholm kan du helt enkelt slappna av och låta oss bygga din pool. Vi är inte bara experter på att bygga pooler från grunden, utan vi har även expertisen och erfarenheten för att återställa och förnya din gamla pool till sin forna glans.

kundnojdhet stockholm poolservice

VÅRA OMDÖMEN

Läs vad våra nöjda kund tycker!

Stockholm poolservice

Poolbyggare Stockholm

Få en kostnadsfri offert eller gratis konsultation!

Välkommen till Stockholm Poolservice, din pålitliga partner för poolrenovering i Stockholm! Vi är dedikerade till att förvandla dina poolvisioner till verklighet och göra din pool till ett äkta smycke i ditt hem. Välj Stockholm Poolservice för din poolrenovering i Stockholm, och låt oss tillsammans skapa en pool som du kommer att älska i många år framöver. Kontakta oss idag för att få din kostnadsfria offert och börja resan mot en förnyad poolglädje! Anlita proffs – Läs vilka tjänster vi är specialiserade på här!

  • Kundnöjdhet 97% 97%

Professionell Expertis

Säkerhet och Skötsel

Kundfokus och Tillgänglighet

Skräddasydda lösningar

Hur vill du bli kontaktad?

Vi kontaktar er oftast inom 24 H

Boka gratis konsultation, hembesök och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta oftast inom  24 timmar.

Svensk kvalitet

Bra priser på poolprodukter

20 års erfarenhet

100% nöjd kundgaranti

Boka tjänst som är skräddarsydd utefter ditt behov. Fyll i formuläret idag.

Missa inte våra fantastiska erbjudanden

Poolbyggare Stockholm

Vi hjälper dig från
början till färdig pool!

När du drömmer om din egen pool är vi här för att göra det till verklighet. Vårt expertteam på Stockholm poolservice tar hand om allt, från planering till färdig pool. Kontakta oss idag! Ring oss på 070-494 83 21 vid intresse om du ska bygga din nya drömpool.

Planering och Tillstånd

Val av Pooltyp

Markförberedelse

Konstruktion av Poolkroppen

Poolskimmer och Avlopp

Vattenpump och Filtrering

Vattenbehandling

Poolomgivning

Säkerhet och Staket

Underhåll och Skötsel

Stockholm Pooolservice

Varför välja oss

Stockholm Poolservice erbjuder professionell expertis och skräddarsydda lösningar för din pool. Med vår dedikerade kundfokus hjälper vi dig att omvandla din pool till en njutning i ditt hem.

Professionell Expertis:

Stockholm Poolservice erbjuder professionell expertis inom poolunderhåll och -renovering. Vårt kunniga team har lång erfarenhet av att arbeta med pooler och har en djup förståelse för de specifika utmaningarna som Stockholms klimat kan innebära för poolägare. När du väljer oss kan du vara säker på att din pool kommer att skötas och underhållas på bästa möjliga sätt.

Skräddarsydda Lösningar

Vi förstår att varje pool och varje poolägares behov är unika. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just din pools krav och din budget. Oavsett om du behöver en omfattande renovering, regelbunden service eller en helt ny poolbyggnation, kan vi skapa en plan som är anpassad efter dig.

Kundfokus och Tillgänglighet

Vår högsta prioritet är våra kunder. Vi strävar efter att erbjuda enastående kundservice och är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och bekymmer. Med Stockholm Poolservice får du inte bara högkvalitativt arbete, utan också en pålitlig partner som finns där för dig när du behöver det.

Bygga pool Sollentuna

Bygga pool Saltsjöbaden

Bygga pool Djursholm

Bygga pool Bromma

Bygga pool Lidingö

Bygga pool Nacka

Bygga pool Täby

Bygga pool Solna

Bygga pool Stocksund

Bygga pool Ekerö

Bygga pool i Stockholm

Vi bygger din pool i Stockholm med omnejd

Vi bygger din pool i Stockholm med omnejd. Vårt erfarna team på Stockholm poolservice erbjuder allt från design och planering till färdig installation. Vi arbetar med högkvalitativa material och moderna tekniker för att säkerställa att din drömpool blir verklighet. Vi utför även poolrenovering i Stockholm samt poolservice i hela Stockholm. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation!

Bygga pool Stockholm

Bygga pool i Stockholm Skapa drömsemester hemma!

Om du drömmer om att ha din alldeles egna pool i trädgården har vi lösningen för dig. Vårt team av erfarna totalentreprenörer är specialiserade på poolbyggnation i Stockholm och är redo att göra din dröm till verklighet. Från de första planeringsstegen till leverans av en färdig pool tar vi hand om allt. Med vår expertis kan du enkelt slappna av och njuta av den pool du alltid drömt om medan vi tar hand om alla detaljer längs vägen.

poolbyggare stockholm

Få din drömpool redan idag! Få offert!

Upptäck Stockholm Poolservice – din ledande partner för exklusiva pooler i Stockholm! Drömmer du om en lyxig pool där familj och vänner samlas för minnen? Vi gör drömmar till verklighet med vår erfarna grupp av poolbyggare. Vi kompromissar aldrig på kvalitet, med pooler konstruerade med de bästa materialen för hållbar njutning året om i din trädgård.

totalentreprenad pool Stockholm

Vi erbjuder en helhetslösning för poolbyggnation

För Stockholm Poolservice är totalentreprenad den ultimata lösningen för din poolbyggnation i Stockholm. Vår expertis sträcker sig från designfasen till installation och eventuell framtida underhåll. Vi erbjuder tydliga och fasta prisuppskattningar från början, vilket ger dig kontroll över din budget och eliminerar risken för oväntade kostnader.

Thermopool Stockholm

Exklusiva Thermopooler i Stockholm till billigt pris

Våra Thermopool-lösningar kombinerar hållbarhet och energieffektivitet på ett enastående sätt. De toppmoderna värmesystemen håller din pool bekväm året om, oavsett väder. Isoleringstekniken minskar värmeförlusten och sparar energi, vilket är fördelaktigt både för din plånbok och miljön. Med våra Thermopool-alternativ får du en förlängd och bekväm poolsäsong med minskad påverkan på planeten.

Poolbyggnation

Expertis och Erfarenhet inom Poolbyggnation

Stockholm Poolservice har en djupgående expertis och lång erfarenhet inom poolbyggnation. Detta innebär att du kan förvänta dig en högkvalitativ pool som bygger på pålitlig expertis och långvarig erfarenhet inom branschen.

100% Säker och Ren Pool

Professionell rengöring och noggrann balansering av poolvattnet garanterar en trygg och hälsosam badmiljö för dig och din familj. Stockholm Poolservice sätter säkerheten och renheten i din pool i främsta rummet för din fulla frid och trygghet.

Sparad Tid och Bekymmersfri Poolbyggnation:

Genom att anlita Stockholm Poolservice sparar du din egen tid och slipper oroa dig för alla aspekter av poolbyggnationen. De tar hand om allt, från planering och konstruktion till rengöring och kemisk balansering, vilket ger dig mer tid att njuta av din pool utan krångel.

Anpassade Poolbyggnationer

Stockholm Poolservice erbjuder skräddarsydda poolbyggnationer som anpassas efter din pools unika behov och din budget. Det innebär att du får en personlig lösning som perfekt matchar din pools krav och dina önskemål.

Förebyggande Kvalitet och Hållbarhet:

En fördel med Stockholm Poolservice är deras förmåga att förebygga kostsamma reparationer genom tidig problemupptäckt och regelbundet underhåll. Det resulterar i en hållbar pool som sparar pengar på lång sikt.

Alltid gratis konsultation och prisförslag!

Stockholm Poolservice erbjuder alltid gratis konsultation och prisförslag för pooltjänster. Vi strävar efter att göra det enkelt för våra kunder att få den information de behöver för sina poolbehov.

10 st Fördelar bygga thermopool:

1. Hög Energieffektivitet: Thermopool-systemet är energisnålt och hjälper till att hålla poolvattnet varmt utan stora energikostnader.

2. Lång Säsong: Med Thermopool kan du förlänga poolsäsongen och njuta av bad även på svalare dagar.

3. Hållbarhet: Thermopool-systemet är hållbart och slitstarkt, vilket ökar poolens livslängd.

4. Isolerad Konstruktion: Thermopool använder isoleringsteknik för att minska värmeförluster och behålla vattnet vid önskad temperatur.

5. Skräddarsydda Lösningar: Du kan anpassa din Thermopool-pool efter dina unika önskemål och trädgårdens utformning.

 

Fördelar med pool liners 

6. Enkel Installation: Thermopool är lättinstallerat, vilket sparar tid och arbete.

7. Minskar Underhållskostnader: De högkvalitativa poollinersen minskar slitage och rengöringsbehovet, vilket sparar på underhållskostnader.

8. Säkerhet och Renhet: Poolliners ger en slät och säker yta att bada på samt hjälper till att behålla vattnets renhet.

9. Attraktivt Utseende: Poolliners finns i olika färger och mönster, vilket ger din pool ett estetiskt tilltalande utseende.

10. Trygghet och Garanti: Thermopool och poolliners levereras ofta med garantier, vilket ger dig trygghet och förtroende för din investering.

 

Spara pengar och energi med nya pooltillbehör

Energieffektivitet: Nya pooltillbehör, som energisnåla poolpumpar och poolvärmare, kan minska din energiförbrukning och sänka dina elkostnader avsevärt. Detta leder till långsiktiga besparingar.

Minskad underhållskostnad: Moderna poolfilter och kemikalieautomatiseringssystem kan minska behovet av frekvent rengöring och justering av poolvattenkemin, vilket sparar tid och pengar på underhåll.

Förbättrad poolfunktion: Effektiva och moderna pooltillbehör, som poolrobotar eller automatiska pooltäckningsystem, kan förbättra poolens funktion och minska förluster av värme och vatten, vilket i sin tur sparar pengar.

Kontakta våra experter på bygga pool i Stockholm

Ring oss idag! (+46)70 494 83 21

Senaste nyheterna

Vanliga frågor och svar

Här hittar du dom vanligaste frågor och svaren om poolrenovering av gammal pool.

Vad är poolbyggnation och vilka tjänster erbjuder vi inom detta område?

Svar: Poolbyggnation är processen att skapa en swimmingpool. Stockholm Poolservice AB erbjuder professionell poolbyggnation, inklusive design, konstruktion och installation av pooler samt tillhörande utrustning och tillbehör

Vad är en Thermo pool, och hur skiljer den sig från andra pooltyper?

Svar: En Thermo pool är en typ av pool som är utformad med isolerande material för att behålla värmen längre. Jag erbjuder energieffektiva pooler som kan användas under en längre säsong och hjälper till att minska uppvärmningskostnaderna[

Vilka fördelar finns det med att använda pool liners i en swimmingpool?

Svar: Pool liners är ett skyddande skikt som används för att täcka insidan av poolen. De ger en tät och hållbar yta, förhindrar läckage och ger poolen en attraktiv finish. Dessutom finns det olika mönster och färger att välja mellan för att anpassa poolens utseende

Vilka olika material erbjuder vi för pool liners, och hur väljer man rätt material?

Svar: Vi på Stockholm Poolservice AB erbjuder olika material för pool liners, inklusive PVC och linerfolie. Valet av material beror på faktorer som budget, önskad estetik och användningsområde. Jag kan ge råd och hjälpa dig att välja det bästa alternativet för din pool

Kan vi hjälpa till med att renovera befintliga pooler och uppgradera dem med moderna funktioner?

Svar: Ja, jag erbjuder poolrenoveringstjänster för att förbättra befintliga pooler. Det inkluderar att uppgradera teknik, byta ut pool liners och göra strukturella förbättringar för att ge din pool en ny livslängd och modern funktionalitet

Har vi erfarenhet av att skapa specialdesignade pooler och anpassade lösningar enligt kundernas önskemål?

Svar: Absolut, vi har erfarenhet av att skapa specialdesignade pooler och anpassade lösningar enligt kundernas behov och önskemål. Kontakta oss för att diskutera dina idéer och krav så kan vi skapa en unik pooldesign för dig. Byggare brukar tillhandahålla garantier för sitt arbete, som kan täcka strukturella problem och fel. Se till att diskutera garantier med din byggare innan byggprocessen påbörjas.