Kontakta oss på Stockholm poolservice AB

poolrenovering stockholm

Poolrenovering i Stockholm

poolrenovering pris stockholmPoolservice Stockholm erbjuder poolrenoveringar till bra pris.

När en pool har fått några år på nacken, framförallt om den inte underhållits eller servats på länge, så kan den börja gå sönder på olika sätt. Det kan då bli aktuellt med en renovering av den och detta är något vi kan utföra mycket väl. Med Stockholm Poolservice kan du få nytt liv i din gamla pool, vi ser till att den blir renoverad med en modern standard och med en hög kvalitet. Vi kan hjälpa dig att renovera din gamla pool och det kommer att kännas som den blivit helt ny.

 

Vi hjälper dig med renovering av pool

Oavsett om det handlar om små reparationer eller stora renoveringar så kan vi hjälpa dig.

Vi lämnar en kostnadsfri offert på förfrågan och kan utföra alla typer av renoveringar som behövs för att din pool ska bli som ny. Det kan handla om att täta sprickor, byta ut hela vattenreningssystem, laga stegar, reparera kanter eller yttersidor samt byte av hela insidor av pooler. Vi finns här för dig vad du än behöver hjälp med när det gäller renovering av pool och du kan lita på att din gamla pool får den omvårdnad den behöver.

 

Vi är specialister på poolrenoveringar och reparationer

renovera pool stockholmMed flera års erfarenhet av pooler kan vi erbjuda renoveringar och reparationer av pooler.

Vi är specialister på poolrenoveringar och reparationer och kan stolt säga att vi lämnar våra kunder nöjda med resultatet. Det är viktigt för oss att du känner att du kan lita på din pool och om vi utför renoveringen kan du känna dig trygg eftersom vår gedigna kunskap och vår erfarenhet lämnar väldigt lite åt slumpen. Vill du veta mer om hur vi kan renovera, eller reparera, just din pool så tveka inte att kontakta oss! Med Stockholm Poolservice kan du vara säker på att både du och din pool blir väl omhändertagen.

Adress

Stockholm Poolservice AB
Lavretsvägen 30
147 63 UTTRAN

Mail & Telefon

Mobil:(+46)70 494 83 21

Info@stockholmpoolservice.se

lovenblad@hotmail.com

Partners Länkar


www.byggpool.nu