Kontakta oss på Stockholm poolservice AB

poolservice stockholm

Poolservice i Stockholm

byta cirkulationspump pool

ALLA POOLER OCH SWIMMINGPOOLER BEHÖVER SERVICE OCH UNDERHÅLL AV PUMP OCH POOLFILTER.

Vi på Stockholm Poolservice har lösningen för dig, utefter dina behov och önskemål. Med flera års erfarenhet vet vi att just service och underhåll är det viktigaste för att få en lång livslängd på din pool. Det finns inget jobb som är för litet eller för stort, kontakta oss för att se till att din pool får den service som krävs och det underhåll som behövs för att du ska kunna njuta av din pool utan att behöva bekymra dig över sandfilter, reparationer eller läckage.

 

Poolservice av cirkulationspump och sandfilter

Cirkulationspumpar, poolfiltern och lampor är från kända leverantörer med hög kvalitet

Stockholm poolservice utför alla typer av service och reparationer av pooler. Du kan vända dig till oss för att få tips och råd och vi kan också komma till dig för att reparera och underhålla din pool. Oavsett om det gäller enklare servicearbete eller mer komplicerade reparationer så kan du vända dig till oss för att få jobbet utfört med hög kvalitet och med visshet om att vi gör vårt absolut bästa för att just du ska känna dig nöjd med vårt arbete och trygg med att din pool fungerar som den ska. Vi jobbar med kända leverantörer som HayWard, Zodiac och Pahlén som är poolutrustning som håller länge. Alla cirkulationspumpar, sandfilter, poolfilter och pool-lampor håller hög kvalitet och är pålitliga poolprodukter.

 

Vi är experter på service och reparationer av pooler

sandfilter pool

VI VET VAD VI GÖR! GENOM ATT ANLITA OSS SÅ VET DU ATT DU FÅR TILLGÅNG TILL EXPERTER PÅ SERVICE OCH REPARATIONER.

Stockholm Poolservice har flera års erfarenhet av alla typer av arbete med både service och reparation, och då vi också bygger pooler så vet vi att med stora kunskaper och expertis så kommer din pool att få en lång livslängd. Våra medarbetare och partners är väl utbildade och vi kan därför säga att vi är experter på service och reparationer av pooler. Kontakta oss med dina behov så hjälper vi dig.

 

Adress

Stockholm Poolservice AB
Lavretsvägen 30
147 63 UTTRAN

Mail & Telefon

Mobil:(+46)70 494 83 21

Info@stockholmpoolservice.se

lovenblad@hotmail.com

Partners Länkar


www.byggpool.nu