Kontakta oss på Stockholm poolservice AB

poolbyggnation stockholm

Poolbyggnation i Stockholm

Bygga swimming pool till bra pris

bygga pool kostnadStockholm Poolservice hjälper dig med din poolbyggnation i Stockholm. Att bygga en pool kräver en hel del kunskaper, kunskaper som vi förvärvat genom flera års arbete med byggnation. Man måste ha kunskaper om hur markförhållanden är, hur konstruktionen bör se ut och hur man går tillväga för att få ett resultat man är nöjd med och kan lita på. Det är en god investering att anlita Stockholm Poolservice då vi kan hjälpa dig med allt detta i Stockholm och du kommer få en pool som är anpassad efter dina önskemål samtidigt som man utgår från de möjligheter som finns hos dig.

 

Hur ska drömpoolen se ut och vart ska den placeras?

Kostnad bygga pool med trädäck - Kontakta oss för prisförslag!

Du har bestämt dig för att du vill bygga en pool, fyrkantig eller rund? Njurformad eller oval? Ska den ligga på framsidan eller på baksidan? Det är många frågor som dyker upp när man vill börja bygga pool. Vi hjälper dig! Vänd dig till oss så kommer vi att, tillsammans med dig, titta på hur drömpoolen ska se ut och var den ska placeras. Med en undersökning av markförhållanden kan vi hjälpa dig med placeringen och vi kan med skisser visa dig hur det tänkta resultatet blir. Utifrån dina önskemål gör vi en ritning som du får titta på innan byggnation.

 

Vilka funderingar har du kring poolbygge och poolbyggnation?

planering pollbyggeVad kostar det att bygga pool? Anlägga och gräva samt planering

När man vill bygga en pool börjar man samtidigt fundera mycket på allt som det innebär. Oavsett vilka funderingar du har gällande poolbygge eller byggnation så kan vi hjälpa dig. Behöver jag tillstånd? Finns det skydd så inte barn eller djur ramlar i när jag inte är där? Hur fungerar vattenreningen? Klarar marken av vikten av vattnet i poolen? Vi är experter på pooler, vi kan svara på dina frågor och vi kan erbjuda hjälp med byggnation. Kontakta oss via vårt formulär så återkommer vi snarast, inom 24 timmar, eller ring oss så kan din dröm om en pool bli en verklighet

Adress

Stockholm Poolservice AB
Lavretsvägen 30
147 63 UTTRAN

Mail & Telefon

Mobil:(+46)70 494 83 21

Info@stockholmpoolservice.se

lovenblad@hotmail.com

Partners Länkar


www.byggpool.nu