Kontakta oss på Stockholm poolservice AB

pool liners stockholm

Pool liner och poolduk

pool liner stockholmEn liner är en duk gjord i vinylgummi och är armerad med polyesterväv för att tåla mycket slitage. Den är formsydd för just din pool och svetsas i sömmarna för att garantera att den inte läcker. Den är väderbeständig, tål UV-ljus bra, gjord för att klara rengöring och motstå algväxt samt att den är dimensionsbeständig. Den behåller sin form även efter flera års bruk. Med en liner eller duk så blir rengöring mycket enklare än om man har en insida klädd med kakel och man minimerar riskerna med röta och läckage. Det finns olika färger och olika mönster.

Vi installerar och svetsar 1,5 mm armerade liners till gamla och nya pooler

Vare sig det gäller att bygga en ny pool, reparera eller renovera en gammal pool så installerar vi och svetsar liners som är 1,5mm tjocka och armerade. Fördelen med att få den installerad av oss är att du får jobbet gjort av experter, vi har lång erfarenhet av denna typ av jobb och kan erbjuda liners och dukar av hög kvalitet som gör att du kan spendera mer tid i poolen än bredvid den med rengöringsmaterial. Ge din pool ett nytt liv med en ny insida, kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att byta duk i din pool.

Pool liner och poolduk för billigt pris i Stockholm

pool liners prisMan kan få både pool liner och poolduk för billigt pris i Stockholm. Vi säljer liners och dukar till bra priser och du kan alltid få den installerad av oss. Våra liners är av hög kvalitet och används av poolbyggare över hela landet, du kan lita på att den duk du köper genom oss, eller får installerad av oss, håller en lång tid utan större underhållsarbeten. Med låga priser kan man fortfarande få hög kvalitet och en duk som håller kvar vattnet i din pool. Vilken liner eller duk du än väljer så kan du ha förtroende för den!

Hitta rätt pool liners och poolduk till din pool

Med en ny poolduk får man en känsla av att ha fått en helt ny pool. Det gäller naturligtvis att hitta rätt pool liners och poolduk till din pool. Vi har mosaikmönstrade liners för att få en härlig tropisk känsla. De finns i grått, blått, svart och sandfärgat material. Väljer man istället en klassisk enfärgad modell har vi blå eller vit och man kan också få en duk som har oregelbundna mönster med blandade blå färger. Det som är viktigt att tänka på ar att vid enkelfärg så bör det vara 100 % slätt och fritt från buskar och träd då löv, smuts och ojämnheter syns mycket väl. De övriga är mer förlåtande och kan användas där det är något ojämnt underlag.

Våra pool liners - färger och mönster

  • Persian Blå – Mosaikmönstrad

  • Persian Sand – Mosaikmönstrad

  • Persian Svart – Mosaikmönstrad

  • Grå mosaik – Mosaikmönstrad

  • Carrera – Mönstrad duk

  • Vit – Enfärgad

  • Adriablå – Enfärgad

Adress

Stockholm Poolservice AB
Lavretsvägen 30
147 63 UTTRAN

Mail & Telefon

Mobil:(+46)70 494 83 21

Info@stockholmpoolservice.se

lovenblad@hotmail.com

Partners Länkar


www.byggpool.nu